Η Γη της Ελιάς: Η στάση του Ιάκωβου για την Αντιγόνη «αποθεώθηκε» στο Twitter- «Έκραξαν» τον Ισίδωρο
Media

Η Γη της Ελιάς: Η στάση του Ιάκωβου για την Αντιγόνη «αποθεώθηκε» στο Twitter- «Έκραξαν» τον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς: Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για το παρελθόν της Αντιγόνης, ο Ισίδωρος δεν έχει δείξει έτοιμος να την συγχωρέσει αλλά αντίθετα δείχνει να μην θέλει να έχει επικοινωνίες μαζί της. 

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA, που από την αρχή της προβολής της, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, που δεν χάνει στιγμή από τις εξελίξεις.

Στα τελευταία επεισόδια από την Γη της Ελιάς, είδαμε ότι ο Μάνος, μιας και είχε αναθέσει σε ιδιωτικό ερευνητή να μάθει πράγματα για την ζωή της Αντιγόνης και το παρελθόν της, ανακάλυψε ένα πολύ μεγάλο μυστικό της, το οποίο και αποφάσισε να αποκαλύψει τόσο στον πατέρα του, όσο και στην Μαρίνα.

Ο Ισίδωρος, μόλις έμαθε ότι η κόρη του έδωσε για υιοθεσία ένα παιδί και μάλιστα παράνομη, δεν μπόρεσε με τίποτα να το δεχτεί όλο αυτό και αποφάσισε να διώξει την κόρη του.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 3 Μαϊου είδαμε ότι ο Ισίδωρος μίλησε στον Ιάκωβο για το γεγονός, με τον δεύτερο να κρατά μια διαφορετική στάση, εκ διαμέτρου αντίθετη με τον Ισίδωρο, μιας και είπε ότι δεν ξέρει κανείς τι πραγματικά συνέβη.

Οι χρήστες του Twitter δεν γινόταν να μην "αποθεώσουν" για ακόμα μια φορά τον αποκαλούμενο "ΒΟ" στα σχόλια, μιας και τον χαρακτήρισαν... φωνή της λογικής, εν αντιθέσει με τον Ιάκωβο, τον οποίον και "έστησαν στον τοίχο" για την συμπεριφορά του απέναντι στην Αντιγόνη.

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικά από τα πιο απολαυστικά Tweets των χρηστών:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved