Τάσος Κωστής: Ο ρόλος του Τζαζλέα, οι τελευταίες σκηνές «Tης Ελλάδος τα παιδιά» και ο Γκουσγκούνης
Media

Τάσος Κωστής: Ο ρόλος του Τζαζλέα, οι τελευταίες σκηνές «Tης Ελλάδος τα παιδιά» και ο Γκουσγκούνης

Ο Τάσος Κωστής μίλησε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη για τη σειρά, Της Ελλάδος τα παιδιά, τον ρόλο του και την guest εμφάνιση του Κώστα Γκουσγκούνη που δεν έχει ξεχάσει!

Ο ηθοποιός μίλησε για την σειρά που αγαπήθηκε από το κοινό, αποκαλύπτοντας στιγμές από τα γυρίσματα.

«Με τον Γιάννη Μπέζο υπάρχει πάντα μια χημεία και «γεννιούνται» πολλές ιδέες την ώρα της πρόβας και του γυρίσματος. Αν και μπούσουλας είναι πάντα το σενάριο, με τον Γιάννη Μπέζο πρέπει να βάλουμε το κάτι παραπάνω, το προσωπικό χιούμορ και την προσωπικότητά μας», ανέφερε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Για τον ρόλο του στη σειρά είπε πως, «στη σειρά έπαιξαν όλα τα αστεία που «γεννιόντουσαν» εκείνη τη στιγμή. Αυτό που με έκανε να αγαπήσω τη σειρά και ιδιαίτερα τον ρόλο μου, ήταν το όνομα του ρόλου «Τζαζλέας». Από τη σειρά πέρασαν πολλοί guests. Τον μόνο που θυμάμαι, ήταν ο Κώστας Γκουσγκούνης, που κανείς δεν περίμενε ότι θα υπάρξει στη σειρά. Η αλλαγή του τίτλου που έγινε στο επεισόδιο που έπαιξε ο Κώστας Γκουσγκούνης ήταν πετυχημένη».

«Δεν ξέρω ποιός αποφάσισε να κόψει τη σειρά, λέγονται διαφορά. Νομίζω ότι, ήταν καλό που η σειρά σταμάτησε τότε. Στη σειρά δεν προσβάλλαμε το αξιόμαχο της Ελληνικής Αεροπορίας. Ο σουρεαλισμός και η σάτιρα είναι τα στοιχεία που έκαναν τη σειρά να ξεχωρίσει. Οι συγγράφεις είχαν κάνει διάφορες προσπάθειες να φέρουν κάποιον ανώτερο διοικητή από τον Γιάννη Μπέζο και δεν τους “καθόταν”», πρόσθεσε.

«Κάποια στιγμή έγραψαν κάτι και έδωσαν το όνομα «Τζαζλέας». Αυτό τους άνοιξε δρόμους. Πήγα να παίξω τον «Τζαζλέα» και πήγαμε παρέα μέχρι το τέλος της σεζόν», δήλωσε ο Τάσος Κωστής μιλώντας στο «Πάμε Δανάη».

«Τις τελευταίες σκηνές αυτών των σειρών που συμμετέχω δεν τις θυμάμαι ποτέ, γιατί είναι ένας «θάνατος». Ούτε στο θέατρο», κατέληξε λέγοντας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved