Survivor Spoiler: Είναι οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Media

Survivor Spoiler: Είναι οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor spoiler: Ένας παίκτης θα φύγει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης σήμερα, 4 Μάϊου!

Να σας θυμίσουμε ότι υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας είναι μόνο από την μπλε ομάδα! Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας και στη συνέχεια υποψήφιοι βγήκαν η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Σοφιάννα Αβραμάκη!

Στο τελευταίο επεισόδιο, είδαμε την Μπλε ομάδα να κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.

Ο Άρης Σοϊλέδης και το Γιώργος Ταλάντσεβ, παρ' όλο που ήξεραν πως λόγω ποινής από την παραγωγή του Survivor θα ήταν εκτός επάθλου μιας και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός μίλησαν με τους δικούς τους από κινητό ντόπιου παρ' όλο που γνώριζαν ότι αυτό είναι αντίθετο με τους κανόνες του παιχνιδιού, ήταν οι δύο παίκτες που έφεραν τους περισσότερους πόντους για τους Μπλε οι οποίοι και τελικά κατέκτησαν το έπαθλο.

Οι Μπλε, πρόσκαιρα τουλάχιστον, έδειξαν να έρχονται και πάλι κοντά όμως οι εντάσεις δείχνουν να μην έχουν ξεχαστεί και στο νέο επεισόδιο θα δούμε ακόμα έναν καβγά!

Ένα από τα πιο συναρπαστικά στοιχεία του αποψινού επεισοδίου θα είναι το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, καθώς οι παίκτες θα έχουν τα πόδια τους δεμένα με αλυσίδες. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν η Κόκκινη ομάδα θα κερδίσει!

Στο σημερινό συμβούλιο θα γίνει η μεγάλη ανατροπή και η παίκτρια που θα αποχωρήσει θα είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved