Ετοιμάζουν δεύτερο κύκλο για τον Δάσκαλο
Media

Ετοιμάζουν δεύτερο κύκλο για τον Δάσκαλο

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, από το προηγούμενο καλοκαίρι, έχει έρθει σε συμφωνία με το ΜΕGΑ για να επιστρέψει στη συχνότητα του σταθμού και να παρουσιάσει μία καινούργια δραματική σειρά, τον Δάσκαλο.

Στο πλευρό του δημιουργού βρίσκονται οι Κλέλια Ανδριολάτου, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Αντίνοος Αλμπάνης κ.ά. Κι ενώ τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και η πρεμιέρα της σειράς έχει μετατεθεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι συνεργάτες του ετοιμάζονται με γοργό ρυθμό για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου των επεισοδίων, που θα αποτελείται από επίσης, 9 επεισόδια.

Βέβαια, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο από την Αθήνα ή τον Σεπτέμβριο από τους Παξούς. Να υπενθυμίσουμε ότι η ιστορία έχει στο επίκεντρο έναν δάσκαλο ι μουσικής, ο οποίος ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα φεστιβάλ μουσικής.

Εκεί, αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειες της, βρίσκεται μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία, η οποία αποτελεί κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα που μαστίζουν μία ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved