Γρηγόρης Λέων: «Δεν ξεκινάμε από μηδενική βάση σε Μαλένα – Ίριδα»
Media

Γρηγόρης Λέων: «Δεν ξεκινάμε από μηδενική βάση σε Μαλένα – Ίριδα»

Για την κεταμίνη που βρέθηκε στη Τζωρτζίνα και την εξέλιξη των ερευνών για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου μίλησε στο Live News ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Εγώ θα έλεγα να περιμένουμε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής διερεύνησης γιατί για τη Τζωρτζίνα το μόνο που έχουμε ως στοιχείο είναι η αρχική εκτίμηση του ιατροδικαστή που αφορά την αιτία θανάτου», σημείωσε για την πορεία των εξελίξεων.

«Ο συνάδελφος με την ιατροδικαστική έκθεση, με το σύνολο των ευρημάτων που θα έχουμε από τις ιστολογικές και σε συνδυασμό με τις τοξικολογικές θα δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Λέων.

«Όταν μια υπερασπιστική γραμμή έχει μπροστά της τρεις ανθρωποκτονίες, θα έλεγα ότι πριν βάλει τους ειδικούς να αναμένει τα αποτελέσματα και τα τελικά πορίσματα και στο τέλος να θέσει τα ερωτήματα», είπε και πρόσθεσε πως «με αυτό τον τρόπο μπορεί να εκτεθούν συνάδελφοι».

«Στα δύο πρώτα παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα, δεν ξεκινάμε από μηδενική βάση», τόνισε ο κ. Λέων, συμπληρώνοντας: «Δεν ξεκινάμε από βεβαιότητες. Ξεκινάμε από σαφή ευρήματα, τα οποία επανελέγχονται ουσιαστικά και επαναξιολογούνται οι αιτίες θανάτου που ήταν άστοχες».

Τέλος, ο έμπειρος ιατροδικαστής εκτίμησε ότι οι συνάδελφοί του θα ολοκληρώσουν την έρευνά τους μετά το τέλος του μήνα, ενώ ζήτησε από όλους όσοι βγαίνουν να μιλήσουν για τη σχετική υπόθεση να έχουν υπόψιν τους τα στοιχεία που υπήρχαν στο φάκελο της κάθε περίπτωσης και να μην μιλούν από μηδενική βάση.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved