After Dark: Ο Γεωργαντάς υποδέχεται τον Αλέξη Παππά, την Αμάντα Γεωργιάδη και τον Φωκά Ευαγγελινό
Media

After Dark: Ο Γεωργαντάς υποδέχεται τον Αλέξη Παππά, την Αμάντα Γεωργιάδη και τον Φωκά Ευαγγελινό

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τον Αλέξη Παππά, την Αμάντα Γεωργιάδη αλλά και τον Φωκά Ευαγγελινό, την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 23:00 στο OPEN.

Ο Αλέξης Παππάς έρχεται στο «After Dark» και μιλάει για όλα. Εξομολογείται στον Θέμη τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την πορεία του μέχρι την Αμερική για χάρη του μόντελινγκ, αλλά και πώς έφτασε να συμμετέχει ως ηθοποιός σε επιτυχημένα ελληνικά σίριαλ.

Ο Θέμης τον ρωτά για την επιλογή του να συμμετέχει και στο «The Bachelor» και στο «Survivor», δύο ριάλιτι τα οποία συζητήθηκαν πολύ. Τελικά, ποιο από τα δύο ήταν πιο κοντά στον Αλέξη Παππά;

Στη συνέχεια, υποδέχονται τον καλό φίλο του Αλέξη, Κωνσταντίνο Μίχο, όμως μετά τις αποκαλύψεις που θα κάνει ο Κωνσταντίνος για τον Αλέξη, θα κλείσει άραγε ήρεμα η βραδιά; Από το εξομολογητήριο του Θέμη δεν γλυτώνει ούτε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος διαλέγει τρεις Ελληνίδες που θα ήθελε να τον διεκδικήσουν στο «The Bachelor».

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, αφού στην παρέα του «After Dark» έρχονται η Αμάντα Γεωργιάδη, που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και ο αγαπημένος χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός. Οι καλεσμένοι του Θέμη αποκαλύπτουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ελληνική αποστολή, τι τους ενέπνευσε για τη χορογραφία του κομματιού αλλά και ποιες συμβουλές έδωσαν στην Αμάντα οι προηγούμενες ελληνικές αποστολές.

Η βραδιά κλείνει με την Αμάντα να δοκιμάζεται στο εξομολογητήριο του Θέμη, διεκδικώντας μια θέση στο Πάνθεον.

Κάθε Παρασκευή… «After Dark» και τίποτα δεν θα ειναι πια μυστικό!

Παρασκευή 6 Μαΐου στις 23:00 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved