Survivor: Πεδίο... μάχης το Συμβούλιο! Οι καβγάδες και τα κλάματα για την αποχώρηση της Σοφιάννας!
Media

Survivor: Πεδίο... μάχης το Συμβούλιο! Οι καβγάδες και τα κλάματα για την αποχώρηση της Σοφιάννας!

Survivor: Οι Μπλε δεν λένε να ρίξουν λίγο τους τόνους και απόψε το βράδυ (5/5) στο Συμβούλιο και για ακόμα μία φορά οι πρωταγωνιστές των εντάσεων είχαν ακόμα μία ευκαιρία να κονταροχτυπηθούν με λόγια και πυρά ο ένας εναντίον του άλλου!

Βρισηίδα και Εμμανουήλ μετά το σπρώξιμο που συνέβη μεταξύ τους την ώρα του αγώνα, παρ' όλο που το ανέλυσαν διεξοδικά, τσακώθηκαν, θύμωσαν και ζήτησαν αμφότεροι συγγνώμη, ξαναμπήκαν στη διαδικασία να μιλήσουν για το επεισόδιο με τη Βρισηίδα να γελάει πλέον σχεδόν ειρωνικά και τον Εμμανουήλ να επαναλαμβάνει πως... βαριέται! Δείτε τι ειπώθηκε ανάμεσά τους.

Σειρά είχε η... ανάλυση της σχέσης μεταξύ Βρισηίδας και Μαρτίκα οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τα πουν στην καλύβα πιο πριβέ. Ο Σπύρος μίλησε για λάθος αναφερόμενος στην υποψηφιότητα της Βρισηίδας με τη Ναυσικά να παρεμβαίνει και να κάνει λόγο για... κωλοτούμπα εκ μέρους του Μαρτίκα. Δείτε πώς αντέδρασε ο γνωστός φαρμακοποιός:

Το θέμα όμως δεν είχε τέλος εδώ αφού η ένταση μεταξύ Βρισηίδας και Μαρτίκα συνεχίστηκε με ακόμα περισσότερα πυρά:

Όταν τον λόγο πήρε ο Τάκης Καραγκούνιας, βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο ο Άρης Σοϊλέδης καθώς ο πρώτος αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στο σφάλμα που υπέπεσε ο Άρης μαζί με τον Τάλα, οι οποίοι βρήκαν έναν ντόπιο και κατάφεραν να μιλήσουν μέσω του κινητού τους με τους δικούς τους στην Ελλάδα. Ο Άρης αρκέστηκε να πει ότι ήταν... μαγκιά του ό,τι έκανε με την Ναυσικά να τον υπερασπίζεται στο Συμβούλιο, τονίζοντας όμως πως πρόκειται για μεγάλη αδικία εις βάρος των υπόλοιπων παικτών.

Τελικά όμως, η βραδιά ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση ακόμα ενός παίκτη, που απόψε ήταν η Σοφιάννα Αβραμάκη. Φυσικά η αποχώρηση έγινε με πολλή συγκίνηση και δάκρυα. Δείτε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved