Τσιμτσιλή: Έτσι σχολίασε την παραίτηση του σκηνοθέτη από τον Σασμό, μετά την καταγγελία βιασμού
Media

Τσιμτσιλή: Έτσι σχολίασε την παραίτηση του σκηνοθέτη από τον Σασμό, μετά την καταγγελία βιασμού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε την παραίτηση του σκηνοθέτη της σειράς, Σασμός, Κώστα Κωστόπουλου μετά την καταγγελία για βιασμό από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου.

Μάλιστα, έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, χαρακτηρίζοντας ψευδή όλα όσα υποστηρίζει η ηθοποιός.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε το γεγονός στον αέρα του Happy Day και σχολίασε:

«Θα πω ότι είμαστε εδώ σαν άνθρωποι, σαν κοινωνία, σαν επαγγελματίες να υποστηρίζει οποιονδήποτε άνθρωπο έχει υποστεί βία, άνδρα ή γυναίκα, νέο ή μεγαλύτερο. Αυτά τα φαινόμενα κάποια στιγμή πρέπει να εκλείψουν κάποια στιγμή στην κοινωνία μας. Από εκεί και πέρα, επικροτώ τις πλευρές και τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναμη να προσφύγουν και να καταφύγουν στη δικαιοσύνη. Αυτός θα πρέπει να είναι σωστός ο τρόπος, και όχι η ανθρωποφαγία στα social media, ούτε η ανθρωποφαγία γενικότερα.»!

Και πρόσθεσε: «Θέλω να πιστεύω πως οι λειτουργοί της δικαιοσύνης είναι αυτοί που αποδίδουν τις ευθύνες, τις ποινές και τελικά βάσει αυτών να πορευόμαστε. Εμείς πραγματικά είμαστε εδώ σε περίπτωση που μας παρακολουθεί η Έλενα Αθανασοπούλου αν θέλει να μας υποδείξει τον δικηγόρο της ή να πει η ίδια κάτι να τη φιλοξενήσουμε για να της αποδείξουμε και έμπρακτα ότι είμαστε εδώ για να τηρήσουμε σωστές και ίσες αποστάσεις»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία εξέλιξη: Ο σκηνοθέτης του Σασμού παραιτείται μετά την καταγγελία ηθοποιού για βιασμό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved