Άγριες Μέλισσες: Η βουβή κραυγή του Καλπακίδη και η συγκλονιστική σκηνή της Μάρως που καθήλωσε
Media

Άγριες Μέλισσες: Η βουβή κραυγή του Καλπακίδη και η συγκλονιστική σκηνή της Μάρως που καθήλωσε

Άγριες Μέλισσες: Καθηλωτικό το επεισόδιο της Τετάρτης (5-05).

Οι σκηνές συγκλονιστικές και η ερμηνεία του Αλέξανδρου Καλπακίδη αποθεώθηκε την ώρα που το twitter «θρηνούσε» την απώλεια της Μάρως μετά την έκρηξη στο σπίτι του Λυκογιάννη.

Πένθος βαρύ έπεσε στο Διαφάνι με τους ήρωες να πονούν για την απώλεια της μητέρας του Ζάχου αλλά παράλληλα και για την κατάσταση υγείας του ίδιου.

Τo twitter «αποχαιρέτησε» τη Σοφία Σεϊρλή

Δες τα σχόλια στη gallery

Ποια είναι η ηθοποιός που καθήλωσε το κοινό

Η Σοφία Σεϊρλή (γεννημένη στην Αλεξάνδρεια) είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου (διακριθείσα ιδιαιτέρως σε μονολόγους), του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (έλαβε μέρος σε αρκετά τηλεοπτικά σίριαλ), καθώς και καθηγήτρια υποκριτικής και σεναριογράφος. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, εν συνεχεία συνεργάστηκε με γνωστούς σκηνοθέτες σε διάφορες Θεατρικές Σκηνές σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά συμμετείχε και σε ανεξάρτητους θιάσους. Ερμήνευσε πολλούς ρόλους της κλασικής και σύγχρονης θεματολογίας, όπως και έργων της ελληνικής λογοτεχνίας.

Δες το απόσπασμα της σκηνής

Τι θα δούμε απόψε (5-05)
Η Ασφάλεια αναζητά τον Ορφανίδη για την έκρηξη στο σπίτι του Λυκογιάννη. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή, μετά την απόρριψη των Καρυών, ζητάνε περισσότερο χρόνο από τους μετόχους, αλλά η Ρένα αρνείται να συνεργαστεί. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη προετοιμάζουν τα παιδιά τους για την ήττα. Η Κορίνα ανακοινώνει στον Ακύλα τον χωρισμό της με τον Μελέτη, ο οποίος φεύγει από το σπίτι. Ο Δάκης ενημερώνει τη Δρόσω πως θα της κάνει μήνυση, ζητώντας τα λεφτά του, αλλά ο Νώντας έχει αντίθετη γνώμη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved