Η Δανάη Μιχαλάκη δίνει spoiler: «Η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα παντρετούν»
Media

Η Δανάη Μιχαλάκη δίνει spoiler: «Η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα παντρετούν»

Θα μπορούσατε να φανταστείτε καλύτερη επιλογή από τη Δανάη Μιχαλάκη για τον ρόλο της Δρόσως στις «Άγριες μέλισσες»;

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί εδώ και τρία χρόνια στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, μίλησε για το πώς ένιωσε τη στιγμή που την πήραν τηλέφωνο από τις «Μέλισσες», αν γυρίζει όταν στο δρόμο την φωνάζουν με το όνομα της ηρωίδας της, ενώ αποκάλυψε αν θα παντρευτεί με τον Κωνσταντή.

Γιατί πιστεύεις ότι σε αγαπάνε τόσο πολύ οι φίλοι σου;

«Γιατί τους κάνω και γελάνε, έχω μια δόση τρέλας... Είμαι ο εαυτός μου και αυτό τους αρέσει. Επιλέγω πολύ προσεκτικά σε ποιους ανθρώπους θα ανοιχτώ και ποιους θα εμπιστευτώ για να πω για τα "σκοτάδια" μου και τις ανησυχίες μου».

Θα έπαιρνες ακόμα και 10 κιλά για έναν ρόλο;

«Εύκολα… Δεν θα είχα πρόβλημα».

Ο μπαμπάς ηθοποιός, η μαμά δασκάλα μπαλέτου, στην οικογένεια σας μόνο ο αδελφός σου τελικά ξέφυγε από το καλλιτεχνικό μικρόβιο...

«Γίνεται να ξεφύγεις από τα καλλιτεχνικά μονοπάτια σε μια τέτοια οικογένεια; Ακόμα και ο αδελφός όπως λες, που ασχολείται με τα ξενοδοχειακά τώρα, παλαιότερα είχε καταπιαστεί με τη μουσική. Οσο για το δικό μου πεπρωμένο, σίγουρα ήταν μονόδρομος. Στόχευα πάντα στην υποκριτική και εάν έκανα στο μεσοδιάστημα κάποιες άλλες δουλειές τις έκανα μόνο για να ζήσω. Την πρώτη μου δουλειά σαν σερβιτόρα στη Σύρο την έπιασα σε ηλικία 15 χρόνων, γιατί ήθελα να είμαι ανεξάρτητη, να έχω τα δικά μου χρήματα χωρίς να επιβαρύνω τους γονείς μου».

Οταν αποφάσισες να πας στη δραματική σχολή ήξερες ότι ο δρόμος αυτός δεν θα είναι εύκολος;

«Ναι, το ήξερα, αλλά παρ' όλα αυτά επέμεινα γιατί είμαι λίγο ξεροκέφαλη».

Υπήρξαν στιγμές που έπειτα από απανωτές αρνήσεις σε οντισιόν είπες «δεν αντέχω άλλο»;

«Φυσικά. Σε αυτή τη φάση με βρήκαν οι «άγριες μέλισσες». Είχα φτάσει σε ένα σημείο που έπρεπε κάτι να κάνω και είχα κουραστεί να δουλεύω περισσότερο από 10 χρόνια σαν σερβιτόρα. Ήθελα κάτι πιο σίγουρο, να μην με αγχώνει- παρ’ όλα αυτά, το άγχος υπάρχει και στην υποκριτική».

Πώς ένιωσες τη στιγμή που σε πήραν τηλέφωνο από τις «Μέλισσες»;

«Μου είχαν στείλει μήνυμα στο Facebook και το είδα τυχαία γιατί είχε πάει στα spam. Συνέβησαν, όμως, πολλά καρμικά με τις "Μέλισσες". Ενα από αυτά ήταν όταν στη δεύτερη οντισιόν μου ζήτησε η casting director Μιράντα Ρωσταντή να ερμηνεύσω το "Καίγομα και σιγολιώνω" που το τραγουδούσα συνεχώς για έναν μήνα ακόμα και τη μέρα που πήγα στην οντισιόν και είχα μια... γενναία αναμονή»!.

Οταν σου είπαν ότι πήρες τον πρωταγωνιστικό ρόλο πώς ένιωσες;

«Με είχαν προσλάβει, με καλωσόριζαν και μου - έλεγαν "συγχαρητήρια" και δεν το είχα καταλάβει... Μάλλον επειδή ήμουν σε αυτή τη "φούσκα", είχα στο μυαλό μου ότι δεν θα με πάρουν δεν άκουγα. Με είχαν προσλάβει στη δεύτερη οντισιόν και εγώ τους έλεγα "θα περιμένω να με ενημερώσετε"... συνειδητοποίησα πια όταν μου τηλεφώνησε η βοηθός σκηνοθέτη για να στείλει τα πρώτα σενάρια και να με ενημερώσει για την πρώτη μας συνάντηση».

Οι «Αγριες μέλισσες» είναι η τηλεοπτική σου αφετηρία;

«Είχα κάνει άλλα δύο guests, στο "Εθνική Ελλάδος" και στο “Για πάντα παιδιά", αλλά οι "Αγριες μέλισσες" είναι ένα μεγάλο σχολείο. Μοιάζει σαν να έχω φοιτήσει άλλα τρία χρόνια στη δραματική σχολή. Ολοι αυτοί οι σημαντικοί άνθρωποι που συνάντησα μπροστά και πίσω από τις κάμερες βοήθησαν πολύ και ακόμα άγγιξα ένα άλλο κομμάτι, το δράμα, γιατί στη σχολή είχα κάνει περισσότερο κωμικούς ρόλους. Ξαφνικά, λοιπόν, όταν βρέθηκα με δραματικό ρόλο, αγχώθηκα περισσότερο και είπα "τώρα τι κάνουμε;". Τις ανησυχίες μου φυσικά αυτές τις είχα εκφράσει στον Λευτέρη Χαρίτο».

Σκέφτεσαι πώς θα είσαι την τελευταία μέρα;

«Δεν θέλω να το σκέφτομαι καθόλου. Πιστεύω ότι θα ρίξω πολύ κλάμα και εγώ και οι άλλοι…».

Αγχώνεσαι τι θα κάνεις μετά την επιτυχία στις «Αγριες μέλισσες»;

«Οχι, καθόλου. Γενικότερα όταν ασχολήθηκα με αυτό το επάγγελμα είπα στον εαυτό μου ότι δεν θα του επιτρέψω να αγχωθεί -γιατί το άγχος και η ανασφάλεια είναι μέρος της δουλειάς μας- κι αν χρειαστεί να κάνω κάτι άλλο θα το κάνω».

Τα fan clubs «Δρόσως-Κωνσταντή» «φωνάζουν» για ένα αίσιο τέλος σε αυτή την εκρηκτική σχέση… Θα παντρευτείτε με τον «Κωνσταντή»;

«Πιστεύω ότι η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα παντρευτούν, αυτοί οι δύο είναι ένα... Εχουν περάσει πολλά και θ βρουν την ευτυχία τους...».

Στον δρόμο όταν σε φωνάζουν «Δρόσω» γυρνάς;

«Ασυναίσθητα γυρνάω... Τρία χρόνια με ξέρουν με αυτό το όνομα, γίνεται να μη με φωνάζει ο κόσμος έτσι; Ζω καθημερινά πολλές συγκινητικές αντιδράσεις είτε στον δρόμο είτε στα social», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved