Ψέματα: Η πρεμιέρα και η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Αϊδίνη: «Υπάρχουν μεγάλες ανατροπές»
Media

Ψέματα: Η πρεμιέρα και η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Αϊδίνη: «Υπάρχουν μεγάλες ανατροπές»

Ένας άντρας και μια γυναίκα βγαίνουν ραντεβού. Περνούν τη νύχτα μαζί. Την επόμενη ημέρα ο ένας καταγγέλλει τον άλλο. Τι έχει συμβεί; Από αυτό το σημείο κι ύστερα αρχίζουν τα «Ψέματα», η νέα συναρπαστική σειρά του Alpha, η οποία κάνει πρεμιέρα απόψε, στις 22:40.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, ήταν προσκεκλημένη σήμερα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του «Happy Day». Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, λίγο πριν από την πρεμιέρα της σειράς, μιλάει για το ρόλο της Έλενας, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες για τον γρίφο των «Ψεμάτων».

Τι συμβαίνει στα «Ψέματα»; «Η Έλενα, καθηγήτρια σε τάξη Λυκείου, σε μια στιγμή που επανατοποθετεί τη ζωή της μετά από ένα χωρισμό, βγαίνει αυτό το πολυαναμενόμενο ραντεβού, με τον Αντρέα, καρδιοχειρουργό, ο οποίος έχει τις προϋποθέσεις και τα εχέγγυα» για να πάνε όλα καλά. «Επίσης, είναι πατέρας μαθητή της στο Λύκειο όπου διδάσκει, κι αυτό είναι σημαντικό. Βγαίνει με μια νέα δύναμη, μια νέα λαχτάρα για μια νέα γνωριμία. Αρχικά πολύ μαλακά και σταδιακά. Όλα είναι πολύ φωτεινά, αυτή την ημέρα. Ρέουν όμορφα. Μέχρι που έρχεται αυτή η νύχτα, ένα σκοτάδι. Και το επόμενο πρωί έχουν ανατραπεί όλα, έχουν έλθει τα πάνω κάτω» λέει η Αλεξάνδρα Αϊδίνη.

Η Έλενα θεωρεί ότι ο Αντρέας την έχει εκμεταλλευτεί; «Τον συλλαμβάνουν, ακολουθούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες που κινητοποιούνται τη στιγμή που μία γυναίκα καταγγέλλει μια τέτοια πράξη. Η Έλενα καταγγέλλει την αλήθεια της. Νιώθει ότι έχει υπάρξει μία παραβίαση ως προς το σώμα της και είναι αποφασισμένη να εξιχνιαστεί το συμβάν και να τιμωρηθεί ο ένοχος… Ο καθένας από τους δύο χαρακτήρες, την επόμενη μέρα, καταθέτει τη δική του αλήθεια» με την ίδια πίστη, σθένος και επιχειρήματα πάνω στο ίδιο γεγονός. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα; Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλευρές της αλήθειας; «Υπάρχουν μεγάλες ανατροπές στην πλοκή, εξελίξεις, στοιχεία που προστίθενται. Έχει πολύ ωραία σχέση με το χρόνο η σειρά, μονίμως αποκαλύπτεται κάτι από το παρελθόν, πάει μπρος πίσω, συμπληρώνονται κομμάτια από το παζλ. Και εξελίσσονται οι ιστορίες όλων των ανθρώπων που είναι στο περιβάλλον των χαρακτήρων αυτών» καταλήγει.

Η ιστορία

Η 38χρονη Έλενα έχει μόλις χωρίσει, οπότε όταν της ζητά να βγουν ραντεβού ο Αντρέας, ο γοητευτικός πατέρας ενός από τους μαθητές της στο Λύκειο που διδάσκει, είναι εύλογα διστακτική. Ωστόσο δέχεται μετά την παρότρυνση της αδερφής της, που τον γνωρίζει καλά καθώς είναι συνάδελφοι στο νοσοκομείο της πόλης τους. Το ραντεβού πάει απροσδόκητα καλά και ο Αντρέας καταλήγει στο σπίτι της Έλενας, χωρίς να δούμε τι διαδραματίζεται το υπόλοιπο της βραδιάς. Την επόμενη μέρα ο Αντρέας, στέλνοντας μήνυμα στο κινητό της Έλενας την ευχαριστεί για την υπέροχη βραδιά, εκείνη όμως πηγαίνει στην αστυνομία…

Το δυνατό καστ καλείται να αφηγηθεί μια συγκλονιστική ιστορία. Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ζέτα Δούκα, Ιωάννης Παπαζήσης, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος.

Σενάριο: Νίκος Μήτσας

Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας

ΨΕΜΑΤΑ

Πρεμιέρα- Πέμπτη 05 Μαΐου, στις 22:40

Επεισόδιο 01

Η Έλενα, καθηγήτρια σε Λύκειο επαρχιακής πόλης, χωρίζει μετά από πολλά χρόνια με το σύζυγό της και περνάει μια πιεσμένη περίοδο. Δέχεται όμως να βγει ραντεβού με τον Αντρέα, επιτυχημένο καρδιοχειρουργό, συνάδελφο της αδερφής της, και πατέρα ενός από τους μαθητές της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved