Ελένη Μενεγάκη: Τέρμα, οι μάσες για την παρουσιάστρια – Το «δράμα» της με τη διατροφή!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Τέρμα, οι μάσες για την παρουσιάστρια – Το «δράμα» της με τη διατροφή!

 

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε διατροφή!

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι προσπαθεί να προσέχει τη διατροφή της μιας και θέλει να φορέσει τα αγαπημένα της μαγιό!

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη έφαγε ψάρι που έφτιαξε ο Γιώργος Παπακώστας και είχε στην εκπομπή της μία διατροφολόγο προκειμένου να μιλήσουν για τις δίαιτες…

Και δεν δίστασε να αναφέρει ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα για εκείνη όταν κατά διαστήματα προσπαθεί να μαζευτεί για να χάσει δύο με τρία κιλά!

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε στον αέρα της εκπομπής της: «Όταν θέλω να μαζευτώ το δράμα μου είναι οι υδατάνθρακες! Έχω παρακολουθήσει και έχω προσέξει όταν σταματάω τα ζυμαρικά και θέλω να μπω σε πρόγραμμα, βλέπω αλλαγή στο σώμα μου. Γιατί το μακαρόνι είναι τρεις με τέσσερις φορές τη βδομάδα στη διατροφή μου…»!

H Πωλίνα Γιαννιώτη, διαιτολόγος – διατροφολόγος ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Ελένη και μίλησε για το πώς μπορούμε να χάσουμε βάρος με σωστό τρόπο ενόψει καλοκαιριού. Μάλιστα, όπως επεσήμανε: «Ο Μάιος είναι ιδανικός μήνας και στο κομμάτι των διατροφικών αλλαγών».

Πάντως, η παρουσιάστρια δεν έχει μεγάλες αλλαγές στο σώμα της εδώ και πολλά χρόνια κι αυτό γιατί η Ελένη έχει πειθαρχία «στρατιώτη» όταν πρέπει να πετάξει από πάνω της μερικά παραπάνω κιλά που μπορεί να έχει πάρει και που το πιθανότερο είναι να μην είναι ορατά με την πρώτη ματιά αλλά να δυσκολεύουν εκείνη περισσότερο στο ντύσιμο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved