Ψέματα: Τα πρώτα πλάνα- Τι παρατήρησαν οι τηλεθεατές στο Twitter!
Media

Ψέματα: Τα πρώτα πλάνα- Τι παρατήρησαν οι τηλεθεατές στο Twitter!

Ψέματα: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης (5/5) η νέα σειρά του Alpha, μετά το τέλος της αγαπημένης καθημερινής σειράς Σασμός.

Στη νέα σειρά «Ψέματα» πρόκειται να παρακολουθήσουμε μία ιστορία για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση. Μία σύγχρονη σειρά με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία με τρόπο «σημερινό» μιλάει γι' αυτά που ζούμε, που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων και μας έχουν απασχολήσει και προβληματίσει. Οι δύο βασικοί χαρακτήρες καταθέτουν με την ίδια πίστη, σθένος και επιχειρήματα την άποψη τους πάνω στο ίδιο γεγονός.

Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα; Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλευρές της αλήθειας; Ή η αλήθεια είναι μία και μοναδική; Και εάν η αλήθεια είναι μία και μοναδική, τι γίνεται όταν δύο άνθρωποι έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την ίδια «αλήθεια»; Οι απαντήσεις θα δοθούν στα «Ψέματα», μία σειρά που υπογραφεί σεναριακά ο Νίκος Μήτσας και σκηνοθετικά ο Γιώργος Γκικαπέππας.

Παίρνει υλικό από την ίδια τη ζωή και το επιστρέφει μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της τέχνης.

Τα πρώτα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter από τους τηλεθεατές είναι αποθεωτικά και φάνηκε ότι περίμεναν πώς και πώς να ξεκινήσει και αυτή η σειρά που αναμένεται να είναι πολύ... δυνατή. Ωστόσο, παρατήρησαν και κάποια κοινά σημεία με άλλες σειρές.

Πάρτε μια γεύση από αυτά που γράφτηκαν στο Twitter στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε τα πρώτα πλάνα της πρεμιέρας στο βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved