Άγριες μέλισσες: Ο Ακύλας παγιδεύει Κορίνα και Μπάμπη
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Ακύλας παγιδεύει Κορίνα και Μπάμπη

Καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια των Άγριων μελισσών.

Ο Μελέτης φτιάχνει τον δικό του στρατό, με στόχο να καταστρέψει τον Μεγαρίτη. Μπάμπης και Κορίνα τσακώνονται όταν εκείνος της αποκαλύπτει πως ήταν ο Κυριάκος που έκλεψε τα χρήματα του Ακύλα.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη μαθαίνουν από τη Ρένα πως ο Νικηφόρος πήγε στην Αθήνα μαζί με την Ασημίνα. Ο Ζάχος βάζει στο στόχαστρο τον Πέτρο, με την Ελένη, και τον Λάμπρο να προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη. Ο Ακύλας βάζει να παρακολουθήσουν την Κορίνα, με σκοπό να ανακαλύψει με ποιον είναι ερωτευμένη. Ο Ξανθός αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Νικηφόρο και πετάει στην άκρη τον Ακύλα. Οταν ο Δούκας μαθαίνει πως οι γιοι του στράφηκαν για ακόμα μία φορά εναντίον του, είναι έτοιμος να τα παίξει όλα για όλα.

Ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να πείσει τον Θεόδωρο να κινηθεί εναντίον του Ξανθού, όμως η συνάντηση που θα έχει με έναν παλιό του συνάδελφο θα τον οδηγήσει σε ένα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να παγιδεύσει τον Ξανθό και τον Ακύλα. Την ίδια στιγμή, ο Μπάμπης παραδέχεται στην Κορίνα ότι τα χρήματα του πατέρα της τα έκλεψε ο Κυριάκος και για πρώτη φορά οι δυο τους συγκρούονται τόσο άσχημα, που η σχέση τους κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Η Δρόσω παίρνει μια σημαντική απόφαση και την ανακοινώνει στον Κωνσταντή, κάνοντας τον πολύ ευτυχισμένο. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος φεύγει οπό την κρυψώνα του αποφασισμένος να ρισκάρει τη ζωή του αν τον πιάσουν αλλά να μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ζάχο και να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Ετσι, βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία και μπαίνει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ακόμα ο Ζάχος, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πως τον έχει ξανά μπροστά του. Η συνάντηση τους θα ταράξει και πάλι τα νερά.

Η επίσκεψη του Πέτρου στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο Ζάχος θα έχει και μια αναπάντεχη κατάληξη. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος καταφέρνει να προσεγγίσει τον Ξανθό, ενώ παράλληλα πείθει και τον αδελφό του τον Θεόδωρο να ξεκινήσουν τη μάχη για να βγει από το ίδρυμα, κάτι που δεν είναι πολύ εύκολο και θα χρειαστεί χρόνο... Ο Ακύλας βάζει τους άντρες του να παρακολουθούν στενά την Κορίνα, καθώς υποψιάζεται πως κάτι καινούριο συμβαίνει στη ζωή της. Θέλει να ανακαλύψει ποιον βλέπει η κόρη του, γιατί είναι σίγουρος πως υπάρχει «τρίτο πρόσωπο». Αν δεν υπήρχε, δεν θα διαλυόταν ο γάμος της... Ο Δούκας και η Μυρσίνη μαθαίνουν από τη Ρένα πως ο Νικηφόρος κατέβηκε ,στην Αθήνα με την Ασημίνα και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με αυτή την εξέλιξη. Και περισσότερο η Μυρσίνη, αφού ο Δούκας πάντα εκτιμούσε την Ασημίνα...

Παράλληλα, ο Μελέτης αρχίζει να συγκεντρώνει τον δικό του στρατό, για να τα βάλει με τον Ακύλα. Και ενώ όλοι ψάχνουν τον Πέτρο εναγωνίως, ο Ζάχος θα αποκαλύψει στην Eλένη και στον Λάμπρο κάτι που θα τους σοκάρει. Όλοι είναι ανάστατοι με την αποκάλυψη του Ζάχου, εκείνος όμως δείχνει αμετανόητος. Η Πηνελόπη γίνεται μάρτυρας μιας απρόσμενης επίσκεψης στο τυροκομείο. Ο Μπάμπης με την Κορίνα υποψιάζονται πως τους παρακολουθούν και καταλαβαίνουν ότι πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους ώστε το νέο της σχέσης τους να μη φτάσει στα αφτιά του πατέρα της. Οι απαλλοτριώσεις εγκρίνονται και οι Σεβαστοί προσπαθούν να ανατρέψουν την απόφαση. Ολο το χωριό στήνεται για μια ακόμα φορά απέναντι στον Ακύλα, προσπαθώντας να εμποδίσουν τα σχέδια του. Ενας απροσδόκητος σύμμαχος θα εμφανιστεί για να στηρίξει την προσπάθεια τους, αν και με λάθος τρόπο…

Ο Ακύλας είναι έξαλλος με τις δυσάρεστες για τον ίδιο εξελίξεις, αναγκάζεται όμως να υποχωρήσει, με την υπόσχεση να επιστρέψει καλύτερα προετοιμασμένος. Ο Ξανθός δίνει προτεραιότητα στη συνεργασία του με τον Νικηφόρο και κρατάει αποστάσεις από τον Ακύλα, αφού βλέπει πως δεν έχει πια τη δύναμη που είχε. Όλοι προσπαθούν να πείσουν τον Ζάχο πως έχει κάνει λάθος στο θέμα του Πέτρου, εκείνος όμως είναι ανένδοτος. Ο Νικηφόρος αναγκάζεται να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στη Ρένα. Ο Δούκας προετοιμάζεται για την ήττα, την ίδια στιγμή που μαθαίνει πως οι γιοι του ετοιμάζονται να συνεργαστούν με τον εχθρό.

Πηγή:Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved