Τρία μίλια: Χάρης Γρηγορόπουλος: «Ο Νικόλας εμπλέκεται στην έρευνα  για τη φωτιά»
Media

Τρία μίλια: Χάρης Γρηγορόπουλος: «Ο Νικόλας εμπλέκεται στην έρευνα για τη φωτιά»

Τη φετινή σεζόν, ο αγαπητός στο κοινό Χάρης Γρηγορόπουλος έκανε την έκπληξη, πρωταγωνιστώντας σε, μια καθημερινή κοινωνική σειρά, τα «Τρία μίλια» του SΤΑR.

Μάλιστα, σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από αυτόν που τον έχουμε δει μέχρι σήμερα. Οσο για τον ήρωα του, τον Νικόλα, είναι ένας καθαρός άνθρωπος που έχει τις ρωγμές του. Μια αποκάλυψη από το παρελθόν σχετικά με μια γυναίκα θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του αλλά και στου γιου του, Πέτρου.

Στο μακρύ κατάλογο των συνεργασιών σας στη μικρή οθόνη, έρχεται να προστεθεί μια ακόμη παραγωγή. Τι σας γοήτευσε σε αυτή τη νέα σειρά;

«Στα "Τρία μίλια" με γοήτευσε πολύ το σενάριο που έγραψε ο Αγγελος Χασάπογλου. Διάβασα το πρώτο επεισόδιο και ξετρελάθηκα. Είδα μπροστά μου όλους τους χαρακτήρες ξεκάθαρους και ευδιάκριτους. Αυτό είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για ένα κείμενο».

Ο ρόλος του Νικόλα ήταν μια πρόκληση για σας, δεδομένου ότι περιορίζεται το κωμικό στοιχείο -το οποίο διαχειρίζεστε εξαιρετικά και σας έχουμε δει τα τελευταία χρόνια- και έχει μια διαφορετική διάσταση;

«Ο ρόλος του Νικόλα στην πραγματικότητα είναι ένα δώρο για μένα, διότι μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω έναν πολύ διαφορετικό χαρακτήρα από .αυτούς που έχω κάνει μέχρι τώρα. Αυτή άλλωστε είναι και η ουσία του επαγγέλματος μου. Να δημιουργώ διαφορετικές, προσωπικότητες και χαρακτήρες».

Ο Νικόλας φαίνεται να είναι ένας καθαρός χαρακτήρας. Συστήστε μας τον ήρωα σας.

«Ο Νικόλας είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει όλη του τη ζωή στο νησί. Είναι ψαράς, η ζωή του είναι στη θάλασσα. Είναι αρκετά μοναχικός, δεν έχει ιδιαίτερη μόρφωση, έχει έναν γιο που ζει μαζί του, έχει πράγματα που τον βαραίνουν, από το παρελθόν και βρίσκει παρηγοριά στο ποτό».

Ως κλασικός νησιώτης ψαράς, έχει φιλοσοφήσει τη ζωή με τον δικό του τρόπο;

«Σίγουρα. Οταν βρίσκεσαι όλη μέρα μόνος σου στη θάλασσα, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Αναπόφευκτα, φιλοσοφείς τη ζωή».

Η σχέση του με τον γιο του, Πέτρο, φαίνεται να μην είναι η καλύτερη. Γιατί; Εχει να κάνει με το ότι η γυναίκα του τους εγκατέλειψε;

«Η σχέση σου του Νικόλα με τον γιο του δεν είναι τόσο καλή, διότι ρ Νικόλας δεν ξέρει πώς να φερθεί στο παιδί, θέλει να τον προστατέψει και δεν ξέρει τον τρόπο. Τον αγαπάει πάρα πολύ, αλλά είναι λίγο αδέξιος και δεν μπορεί να δείξει αυτή του την αγάπη».

Ο Πέτρος και η Κλειώ αναζητούν τα στοιχεία της έρευνας για τη φωτιά, θα εμπλακεί και ο Νικόλας;

«Ναι, θα εμπλακεί».

Ποια αποκάλυψη από το παρελθόν θα αλλάζει ριζικά τη ζωή πατέρα και γιου; Εχει να κάνει με τη γυναίκα του; Μήπως δεν τους εγκατέλειψε τελικά;

«Η σειρά "Τρία μίλια" είναι μια κοινωνική περιπέτεια όπως την ονομάζει ο ίδιος ο συγγραφέας, θα υπάρξουν πολλές ανατροπές, πολλές εκπλήξεις και πολλή αγωνία. Πάντως, μπορώ να σας πω ότι, ύστερα από μια μεγάλη κρίση που θα περάσουν πατέρας και γιος, η μεταξύ τους σχέση θα επαναπροσδιοριστεί. Οσο για την αποκάλυψη από το παρελθόν, έχει όντως σχέση με κάποια γυναίκα, αλλά δεν μπορώ να σας πω με ποια», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved