Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος ξαναβρίσκει τη μνήμη του
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος ξαναβρίσκει τη μνήμη του

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος ξαναβρίσκει τη μνήμη του, ενώ ο Τζώρτζης δέχεται βιντεοκλήση από τον Βαγγέλα.

Η Κατερίνα φοβάται ότι η Μάρμω μπορεί και να τα… κακάρωσε! Ο Τζίμης, πάλι, διαλύει και επίσημα το συμβούλιο του Πλατάνου, παίρνει για συμβουλάτορά του τον Σίμο, κι ένα νέο «πολιτικό δίδυμο» γεννιέται για… την καταστροφή. Τι θα κάνει ο Τζώρτζης όταν δει, επιτέλους, τον παππού του σε βιντεοκλήση; Κι εκεί που όλοι νομίζουν πως η Μάρμω τα… κακάρωσε, αυτή ξανά προς τη δόξα τραβά, έχοντας ένα ακόμα μυστικό του μακαρίτη του Βαγγέλα στο τσεπάκι της. Η Καρμέλα «αποκαλύπτει» στον Τζώρτζη πως τάχα είναι ο μόνος αληθινός εγγονός του παππού του, γι’ αυτό και πρέπει να πάρει το μερίδιο από τα ξαδέρφια του. Η Φιλιώ και ο Ηλίας είναι ξανά μαζί. Θα καταφέρει ο Κίτσουλας να εκβιάσει τους Αργυρούς; Ο Κανέλλος με τον παπά θα τα καταφέρουν, τελικά, να φέρουν εις πέρας την αποστολή… «κοινόβιο» ή θα τα κάνουν χειρότερα;

Σπαρταριστές καταστάσεις, που χαρίζουν άφθονο γέλιο, θα απολαύσετε στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», από τη Δευτέρα 9 έως και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, στις 20:00.

Ο Κανέλλος ξαναβρίσκει τη μνήμη του και ο παπάς μας χάνει τα αβγά και τα πασχάλια, αφού η αστυνομική αρχή του τόπου θέλει να κάνει συλλήψεις, ενώ ο παπα-Νώντας ανησυχεί για τη Σύλβια. Ο Σάββας εκβιάζει τον Τζίμη, και κατοχυρώνει τη θέση του ως οικονομικού συμβούλου του προέδρου, κάνοντας τον Παναγή να πίνει… κοκτέιλ στο όνομά του.

Ο Θοδωρής αποφασίζει να παρακολουθήσει την Αγγέλα, και την πετυχαίνει σε ένα περίεργο πάρε-δώσε με τον Σάββα. Η Καλλιόπη, πάλι, παίρνει χαμπάρι το σχέδιο της Βαλέριας για την τρούφα και σχεδιάζει, μαζί με τον Ηλία, να της βάλει μια γερή τρικλοποδιά. Ο Τζώρτζης δέχεται βιντεοκλήση από τον Βαγγέλα, ενώ η Κατερίνα φοβάται ότι η Μάρμω μπορεί και να τα… κακάρωσε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved