Media

Κωνσταντίνα: Ξεκαθάρισε τον λόγο αποχώρησής της από το σχήμα με την Σαμπρίνα - «Είναι θέμα...»

Gossip-tv Team

Η Κωνσταντίνα ξεκαθάρισε την θέση της και αποκάλυψε το τι πραγματικά συνέβη.

Λίγες μέρες αφού ξεκίνησαν οι εμφανίσεις της Κωνσταντίνας σε νυχτερινό μαγαζί, η τραγουδίστρια αποχώρησε από το σχήμα με την Σαμπρίνα και το δημοσιεύματα μάλιστα ήθελε την ίδια να έχει θέμα με την αφίσα του σχήματος.

Η Κωνσταντίνα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Open weekend και αναφέρθηκε στο γεγονός, δηλώνοντας πως η αφίσα ήταν θέμα αισθητικής.

«Η αφίσα του σχήματος ήταν θέμα αισθητικής και μόνο. Ήταν θέμα αισθητικής, αν το δείτε θα καταλάβετε ότι είναι θέμα αισθητικής. Δεν το ενέκρινα αλλά για κάποιο λόγο, επειδή είχαμε και άλλα θέματα, βγήκε η αφίσα και την είδα τελευταία στιγμή. Πήγαν να αλλάξουν διάφορα πράγματα τα οποία δεν ήθελα εγώ και υπήρχε αντίρρηση από μένα», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε:«Αυτό δεν ξεκίνησε όμως την ημέρα που ήσασταν εσείς εδώ. Συζητούσαμε με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο αλλά κάπου υπήρχε διαφωνία. Να βάλουμε νερό στο κρασί μας, που λένε, αλλά αυτό να μην είναι εις βάρος μας και εις βάρος του ονόματος που έχω κάνει τόσα χρόνια. Αυτό που έγινε, είναι δέκα μέρες τώρα που γίνεται! Δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο κόσμος δεν ξέρει ποιες είναι οι διαφωνίες μας. Η Σαμπρίνα ούτε καν ήξερε τι συνέβη. Δεν ήξερε τι γινόταν».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved