Chart Show: Το απίστευτο ρεκόρ Βίσση - Γαρμπή σε ντουέτα και οι απίθανες ιστορίες τραγουδιών
Media

Chart Show: Το απίστευτο ρεκόρ Βίσση - Γαρμπή σε ντουέτα και οι απίθανες ιστορίες τραγουδιών

Chart Show: Απόψε το λαμπερό σόου με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή είχε ένα πολύ ενδιαφέρον μουσικό θέμα που ήταν τα 30 πιο επιτυχημένα ντουέτα του ελληνικού πενταγράμμου. 

Και φυσικά, από τα πρώτα κιόλας λεπτά προβολής του Chart Show, οι απίστευτες ιστορίες πίσω από τραγούδια που έχουμε χιλιοτραγουδήσει αλλά και άγνωστες λεπτομέρειες του ελληνικού πενταγράμμου άρχισαν να αποκαλύπτονται!

O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για παράδειγμα ο οποίος για ακόμα μία φορά χάρισε μοναδικές ερμηνείες, αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Πάριος τού έβαζε στο παρελθόν... φιτιλιές να αποχωρήσει από τους One. Δείτε τι είπε:

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην ιστορία πίσω από το ντουέτο που είχε τραγουδήσει με τον Γιάννη Πάριο, το "Βάζω έναν Πάριο".

Δεν παρέλειψε επίσης, αγκαλιάζοντας τη Δέσποινα Βανδή να της κάνει κομπλιμέντο για το άρωμά της το οποίο μύριζε πολύ συχνά τον χειμώνα που πέρασε μιας και συνεργάζονταν μαζί σε μουσική σκηνή της Κύπρου. Δείτε παρακάτω:

Τη σκυτάλη της διασκέδασης πήραν ο Κώστας Καραφώτης και η Ιλένια Ουίλιαμς οι οποίοι τραγούδησαν το ντουέτο "Μίλα μου" που είχαν ερμηνεύσει αρχικά ο πατέρας της Ιλένια, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς με τη Λία Βίσση και ύστερα ο Κώστας Καραφώτης με τη Μάρω Λύτρα, την εποχή που ήταν στο Fame Story. Ακούστε τους παρακάτω:

Η Ιλένια μάλιστα αποκάλυψε ότι το ερωτικό τραγούδι ο πατέρας της δεν το είχε γράψει για τη μητέρα της αλλά για άλλο κορίτσι. Δείτε παρακάτω τι είπε:

Ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος έκανε άλλη μία αποκάλυψη που δεν γνωρίζαμε, ότι το τραγούδι της Ελπίδας "Στη Ντισκοτέκ" ήταν υποψήφιο για τη Eurovision το 1979.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Αρσενάκος αναφέρθηκε στο ρεκόρ που έχουν -για διαφορετικούς λόγους- η Άννα Βίσση και η Καίτη Γαρμπή μιας και έχουν τραγουδήσει πολλά. Δείτε τι είπε:

Η Δέσποινα Βανδή επίσης μίλησε για το μοναδικό ντουέτο που είχε κάνει με τον Γιάννη Πάριο με τίτλο "Αδιέξοδο" που όπως είπε: "Είναι αυτό που λες 'τσίμπα με να δω αν είναι αλήθεια'".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved