Τηλεθέαση: Ο τελικός του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το Chart Show και το Survivor!
Media

Τηλεθέαση: Ο τελικός του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το Chart Show και το Survivor!

Τηλεθέαση: Χθες το βράδυ αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του τάλεντ σόου "Ελλάδα έχεις ταλέντο" το οποίο όμως είχε αρκετά δυνατούς αντιπάλους όπως το Chart Show Your Countdown και το Survivor. Πώς τα πήγαν αυτά τα προγράμματα;

Η Prime time για ακόμα μια φορά το Σαββατόβραδο είχε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς τα αντίπαλα προγράμματα κονταροχτυπήθηκαν για να κατακτήσουν την καρδιά των τηλεθεατών.

Τόσο ο τελικός του τάλεντ σόου όπου αναδείχθηκε νικητής ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο οποίος, αν και μόλις 14 ετών, κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ, όσο και το Chart Show με τη Δέσποινα Βανδή η οποία παρουσίασε ένα υπέροχο μουσικό σόου με τα 30 πιο σημαντικά και επιτυχημένα ντουέτα του ελληνικού πενταγράμμου κατάφεραν να συγκρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όμως με διαφορά πρώτο το... νήμα έκοψε το Survivor και οι περιπέτειες των Ροβινσώνων στον Άγιο Δομίνικο καθώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα σημείωσε στο γενικό σύνολο 22,4% ποσοστό τηλεθέασης.

Στο ύψος των περιστάσεων όμως στάθηκε και το Σπίτι με το Mega καθώς κατάφερε να φτάσει ποσοστό τηλεθέασης 12,2% στο γενικό σύνολο, έχοντας για οικοδεσπότη τον μουσικοσυνθέτη των επιτυχιών Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Δείτε παρακάτω πώς διαμορφώθηκε ο πίνακας τηλεθέασης για την prime time του Σαββατόβραδου:

PRIME TIME

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΣΚΑΪSURVIVOR21,6%22,4%
ALPHAΤ! ΦΑΣΗ;13,3%10%
ANT1ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ12,3%13,6%
ALPHACHART SHOW – YOUR COUNTDOWN11,6%10,8%
MEGAΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA7,5%12,2%
ΕΡΤ 1ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ5,9%7,5%
ΕΡΤ 1Ο ΟΡΚΟΣ5,5%7,8%
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved