Κωστής Σαββιδάκης: «Είχα πάθει παραμόρφωση των οστών, μου έσπασαν τα πόδια και έμεινα στους γύψους»
Media

Κωστής Σαββιδάκης: «Είχα πάθει παραμόρφωση των οστών, μου έσπασαν τα πόδια και έμεινα στους γύψους»

Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα ο Κωστής Σαββιδάκης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει το μούσι πάνω από 20 χρόνια!

Μάλιστα, ανέφερε ότι θα σκεφτόταν να το ξυρίσει μόνο για τις ανάγκες ενός ρόλου, αρκεί να ήταν καλός και τα χρήματα αρκετά.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν φοβάται τις δουλειές πέρασε από πολλά πόστα, όπως σερβιτόρος, λάντζα, σε μπαρ και σε βενζινάδικο.

Ακόμη, ο Κωστής Σαββιδάκης μίλησε και για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό: «Νοσηλεύτηκα 18 ήμερες στο νοσοκομείο με κορονοϊό. Ήταν δύσκολα, το οξυγόνο μου ήταν χαμηλό. Κατά τ’ άλλα δεν είχα πυρετό, έπρεπε να ανέβει το οξυγόνο».

Ενώ ανέφερε πως όταν ήταν 12 ο Κωστής υπέστη παραμόρφωση των οστών από το πάχος, με αποτέλεσμα να του σπάσουν τα πόδια και να μείνει στους γύψους για τρεις μήνες.

«Έχω την καλύτερη σχέση με την θρησκεία και την πίστη. Μεγάλωσα μέσα σε εκκλησία, πήγαινα κατηχητικό. Ποτέ δεν σκέφτηκα να γίνω ιερέας. Έχω πάει στο Άγιο Όρος και με τσίμπησε έντομο, πρήστηκα και έφυγα άρον άρον. Πρέπει να είχα πολλές αμαρτίες”!

Όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα του ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι δεν υπάρχει Θεός. Ωστόσο, όπως εξήγησε, έχει ζήσει θαύμα: «Κόλλησε ο σταυρός στην πλάτη μου για 20 λεπτά, έκανα ακτίνα και είδα ότι υπήρχε μία κύστη», δήλωσε.

«Έχω φύγει από δουλεία θεατρική, επειδή είχαν συμβεί πράγματα από έναν συνάδελφο. Δεν ζήτησε συγνώμη και κατέβηκε η παράσταση».

Δεν είναι στα άμεσα σχέδια του Κωστή Σαββιδάκη να κάνει οικογένεια, καθώς ο ίδιος θεωρεί πως είναι πολύ μικρός ακόμα.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved