Εκατομμυριούχος: Επιστρέφει μετά από 21 χρόνια στο παιχνίδι - Απίστευτη συγκίνηση στο πλατό
Media

Εκατομμυριούχος: Επιστρέφει μετά από 21 χρόνια στο παιχνίδι - Απίστευτη συγκίνηση στο πλατό

Εκατομμυριούχος - Αποκλειστικό: Ένα εντελώς διαφορετικό επεισόδιο πρόκειται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Δευτέρας (9-05).

Το τηλεοπτικό κοινό αλλά και ο παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου θα γίνουν «μάρτυρες» ενός πολύ συγκινητικού στιγμιότυπου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr στο πλατό θα δούμε τον Γιώργο Πάττα, έναν παίκτη που πριν από 21 χρόνια στον πρώτο κύκλο του τηλεπαιχνιδιού είχε λάβει μέρος, είχε παίξει και μάλιστα είχε στεφθεί νικητής αφού είχε κερδίσει 6 εκατομμύρια δραχμές.

Τότε ο νεαρός φοιτητής είχε παίξει με προτροπή της μητέρας του και με τα χρήματα που είχε κερδίσει, είχε αγοράσει ένα δυάρι σπίτι για τις σπουδές του στην Ιατρική Αθηνών.

Τώρα, 21 χρόνια μετά ο Γιώργος Πάττας, δερματολόγος πλέον αλλά και διευθυντής νοσοκομείου, επιστρέφει στο ίδιο παιχνίδι και ο λόγος είναι άκρως συγκινητικός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο λόγος που παίζει και πάλι δεν είναι τα χρήματα αλλά επιστρέφει προς τιμήν της μητέρας του, η οποία πριν από μερικούς μήνες «έφυγε» από τη ζωή» και χάρη σε εκείνη, είχε κερδίσει τότε ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Πάττας αφιερώνει τη συμμετοχή του σε εκείνη αφού της είχε υποσχεθεί πως αν το παιχνίδι επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες θα λάβει μέρος.

Ο παίκτης φεύγει από το παιχνίδι έχοντας ξανά κερδίσει ένα μεγάλο ποσό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved