Survivor: Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης στο gossip-tv: «Ο Σοϊλέδης ήταν αρκετά αλαζονικός και ισχυρογνώμων»
Media

Survivor: Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης στο gossip-tv: «Ο Σοϊλέδης ήταν αρκετά αλαζονικός και ισχυρογνώμων»

Survivor: Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και ήταν από τους παίκτες που έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο λόγω του χαρακτήρα του όσο και της αγωνιστικότητάς του.

Πτυχιούχος στις Οικονομικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management. Εργάζεται ως επαγγελματίας παίκτης πόκερ και NBA tipster, μπήκε στο Survivor 5 για να ζήσει το όνειρό του!

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, για τις δυσκολίες που έζησε ενώ επεσήμανε πως ο Άρης Σοϊλέδης ήταν αρκετά αλαζονικός και ισχυρογνώμων.

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης παραδέχτηκε επίσης ότι μπήκε στο παιχνίδι για να ζήσει την εμπειρία και όχι για να κάνει δημόσιες σχέσεις και δωρεάν διακοπές!

Διαβάστε όλα όσα είπε παρακάτω....

  • Έχει περάσει αρκετός καιρός που έχεις αποχωρήσει από το Survivor. Έχεις επανέλθει στην καθημερινότητά σου; Τι έχει αλλάξει; Σε αναγνωρίζει ο κόσμος στο δρόμο;

Μπορώ να πω ότι έχω επανέλθει πλήρως στην καθημερινότητά μου. Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα αλλά ευτυχώς μόνο προς το καλύτερο, συνεχίζω να κάνω τις ασχολίες μου που τόσο πολύ αγαπώ και να χαμογελάω σε όποιον με αναγνωρίζει στον δρόμο ή ζητάει κάποια φωτογραφία. Ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά έχει αρκετή πλάκα και το χαίρομαι.

Kόλλησα και τους γονείς μου κατά λάθος κορονοϊό.

  • Υπήρξαν σχόλια που διάβασες για εσένα και σε ενόχλησαν;

Νομίζω πως είχα ελάχιστα αρνητικά σχόλια αλλά και αυτά ειλικρινά δεν με ενόχλησαν. Είναι φυσιολογικό μετά από τόση έκθεση 2.5 μήνες να υπάρχει και αρνητική κριτική, όλα απολύτως δεκτά.

  • Έχεις δηλώσει ότι το να μπεις σε αυτό το ριάλιτι επιβίωσης ήταν ένα από τα όνειρά σου. Θεωρείς ότι έκανες αυτό το όνειρο πραγματικότητα, παρά το γεγονός ότι δεν έφτασες στον τελικό;

Ναι ήταν ξεκάθαρα όνειρο ζωής. Ήταν η 1η φορά που δήλωσα συμμετοχή καθώς τις προηγούμενες χρονιές λόγω σπουδών δεν υπήρχε η ευχέρεια και σε κάθε περίπτωση δεν το μετάνιωσα. Πήρα μαθήματα ζωής, έζησα ανεπανάληπτες στιγμές που θα τις θυμάμαι και θα τις διηγούμαι για πάντα. Ήταν κάτι πραγματικά πολύ δύσκολο αλλά και υπέροχο ταυτόχρονα.

  • Τι κέρδισες ως Ανδρέας από το παιχνίδι και γιατί πιστεύεις ότι αποχώρησες;

Απ’ το παιχνίδι κέρδισα εμπειρίες που για τον τρόπο που σκέφτομαι την ζωή είναι πολύ σημαντικές, δεν ήθελα κάτι παραπάνω. Δεν ήμουν ο τύπος που μπήκε στο Survivor για να κάνει δημόσιες σχέσεις και να επιδιώκει τσάμπα διακοπές σε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι, ήθελα πραγματικά να το ζήσω και έγινε! Ο λόγος που αποχώρησα ήταν ξεκάθαρος, δεν ταίριαξα ποτέ στους Κόκκινους που ήταν εκείνη την περίοδο μια «έτοιμη» ομάδα και δίχως πολλά περιθώρια για ανακατατάξεις. Ήμουν και άτυχος λόγω τραυματισμού, βόλευε κάποια άτομα εκείνη την εβδομάδα να βρουν μια ευκαιρία να με βγάλουν εκτός και έγινε. Εδώ να επισημάνω ότι τα ίδια άτομα όταν ήταν τραυματισμένα δεν ψηφίστηκαν. Αυτό κόλλησε και με το ότι με 4-5 ανθρώπους που ήθελα να συμβιώσω εκείνοι φόρεσαν μπλε. Ήταν μαζικές ατυχίες σε μόλις 3-4 μέρες.

  • Όσο ήσουν μέσα στο παιχνίδι, βίωσες και μια περίοδο με σερί ήττες. Πόσο δύσκολο ήταν αυτό για εσένα; Δοκίμασες τα όριά σου;

Στην περίοδο που είχα 7-8 σερί ήττες ήταν έπειτα από μαζικές και πολύ κρίσιμες νίκες σε σημαντικούς πόντους και flag race όπου είχα αποδείξει την αξία μου οπότε δεν την βίωσα άσχημα καθώς είχα βγει μπροστά παίρνοντας εσκεμμένα τον Άρη. Επέλεξα έτσι κάπως να θυσιαστώ σε μια ομάδα τότε αρκετά εγωκεντρική ώστε να δείξω ότι το παν είναι τα σωστά ματσαρίσματα και οι συνολικές νίκες, όχι οι ατομικές. Τα παιδιά με εμπιστευόντουσαν τυφλά σε αυτό, αναγνώρισαν την προσφορά μου καθώς συνεχώς κερδίζαμε και ήταν φανερό ότι τα ματσαρίσματα ήταν κομβικά οπότε όλα κύλησαν ομαλά σε ψυχολογικό επίπεδό. Εδώ να τονίσω ότι και οι Κόκκινοι παρότι δεν συμβιώσαμε τόσο ομαλά μου είχαν δώσει τα «στρατηγικά κλειδιά» για τα αγωνίσματα αναγνωρίζοντας ότι ήμουν ο καλύτερος και από τις 2 ομάδες σε αυτό.

  • Όταν χρειάστηκε να μεταφερθείς στο νοσοκομείο φοβήθηκες;

Φοβήθηκα ναι αλλά μόνο ότι θα ψηφιστώ, και έγινε...

  • Σε είδαμε να παίρνεις μέρος και σε κάποιους διαπληκτισμούς. Μάλιστα υπήρξε και ένας μεγάλος καβγάς με τον Γιώργο Κατσαούνη. Μετάνιωσες γι’ αυτό;

Όχι δεν μετάνιωσα για κανέναν τσακωμό. Μάλιστα για το συγκεκριμένο περιστατικό ο Κατσαούνης μου ζήτησε συγγνώμη και το λήξαμε κάπου εκεί. Γενικά ότι είχα να πω το έλεγα πάντα και μπροστά στο άτομο που διαφωνούσα για αυτό και οι περισσότερες παρεξηγήσεις λυνόντουσαν γρήγορα, δεν έθαβα πισώπλατα.

  • Σε συνέντευξή σου δεν μίλησες και με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη Σοϊλέδη. Τι χαρακτήρας είναι κατά τη γνώμη σου;

Ο Άρης είναι ο καλύτερος αγωνιστικά παίκτης του Survivor. Από κει και πέρα είναι αρκετά αλαζονικός στην συμπεριφορά του και ισχυρογνώμων. Είχαμε όμως και αρκετές καλές στιγμές και γέλιου μαζί μες στο παιχνίδι.

  • Πιστεύεις ότι ισχύουν όλα αυτά που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για τη σχέση του με την Σοφιάνα Αβραμάκη;

Δεν μπορώ να τοποθετηθώ για πράγματα που δεν γνωρίζω καθώς δεν ήμουν εκεί, ούτε να απαντήσω σε φήμες και σχόλια, ξέρω πάντως σίγουρα ότι ο Άρης μιλούσε συνέχεια για την Μαρία μες στο παιχνίδι.

  • Φιλίες έκανες γενικότερα μέσα στο παιχνίδι; Με ποιους θα κρατήσεις επαφή;

Έκανα φιλίες και πιστεύω ότι με αρκετά παιδιά θα κρατήσω επαφή και ήδη μιλάμε. Ο Σάββας και η Μαίη είναι σίγουρα 2 από αυτά. Λάμπρος, Τσολάκης, Σταυρούλα, Σπύρος, Μυριέλλα σίγουρα ακόμη. Αλλά και με την Σοφιάνα ίσως, γιατί όχι;

  • Υπάρχουν άτομα για τα οποία άλλαξες γνώμη παρακολουθώντας το Survivor από την τηλεόραση του σπιτιού σου;

Όχι θεωρώ ότι η άποψή μου έμεινε ίδια για τους περισσότερους χαρακτήρες, νομίζω ότι τους διάβασα καλά και μες στο παιχνίδι. Πράγματα που δεν περίμενες σίγουρα βλέπεις αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να πω ότι άλλαξε και η οπτική μου. Ίσως μόνο για την Ναυσικά, όχι κάποιον άλλον.

  • «Επιτέλους γλίτωσε από το κλουβί με τους τρελούς. Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα», είχε γράψει ο αδερφός σου στα social media αμέσως μετά την αποχώρησή σου. Σε ενόχλησε αυτή του η τοποθέτηση ή συμφωνείς μαζί του;

Γέλασα και εγώ όταν το είδα, δεν με ενόχλησε. Φανταστείτε να έφευγα τώρα τι μπορεί να ανέβαζε, αστειεύομαι! Ήταν τρελή η φάση και η αλήθεια είναι ότι στους Κόκκινους είχα μια τραγική εβδομάδα ψυχολογικά. Στους Μπλε πέρασα υπέροχα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

  • Λίγο μετά την επιστροφή σου στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο κόλλησες και κορονοϊό. Πώς το πέρασες;

Ευτυχώς αρκετά εύκολα, κόλλησα και τους γονείς μου κατά λάθος αλλά δόξα τω Θεώ όλοι το ξεπεράσαμε τελείως ανώδυνα.

  • Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου; Τι να περιμένουμε από εσένα;

Τα σχέδια μου βρίσκουν την ζωή μου λίγο πολύ όπως την ήθελα και την άφησα κιόλας. Συνεχίζω να ασχολούμαι στοιχηματικά με το ΝΒΑ και τα ποδοσφαιρικά όπως κάνω εδώ και χρόνια και ευτυχώς πάνε όλα τέλεια. Είμαι λάτρης της στατιστικής, των αριθμών και της αυτοβελτίωσης, 3 στοιχεία που συνηγορούν στο να πετυχαίνω τους στοιχηματικούς και μη στόχους μου αν και λόγω διαφοράς ώρας κοιμάμαι 8 μήνες τον χρόνο τις πρώτες πρωινές ώρες κάτι που είναι κάπως κουραστικό. Το πόκερ είναι επίσης μέρος ζωής αλλά σε 2η μοίρα, κάνω επίσης Live streaming στην kingbet, είμαι και ναυαγοσώστης τα καλοκαίρια, όλα υπέροχα!

  • Κλείνοντας, δώσε μου ένα spoiler. Ποιοι πιστεύεις ότι θα φτάσουν στον τελικό και ποιους θα ήθελες εσύ να δεις...

Καλή ερώτηση. Σίγουρα θέλω να φτάσει εκεί η Μαίη που και αυτή μπορεί να πάει πολύ μακριά όπως και οι Σταυρούλα και Τάλα όμως θεωρώ πιο πιθανούς για 3αδα τους Άρη, Ασημίνα και Σταυρούλα. Το αξίζουν και οι τρεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved