Άγριες Μέλισσες: Ο Σταμάτης συγκρούεται με τον Παναγιώτη για τα μάτια της Βιολέτας
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Σταμάτης συγκρούεται με τον Παναγιώτη για τα μάτια της Βιολέτας

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας, έξαλλος με την επίθεση που του έκανε το χωριό, βρίσκει απέναντί του και την οικογένειά του

Η Ζωή προειδοποιεί την Κορίνα για τον κίνδυνο που διατρέχει αυτή κι ο Μπάμπης. Ο Νικηφόρος κατεβαίνει στην Αθήνα μαζί με την Ασημίνα για να βρουν τον Θόδωρο Ξανθό, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος δεν φεύγουν απ’ το πλευρό του Ζάχου.

Ο Δούκας με τη Μυρσίνη προχωράνε, με τη συγκατάθεση του Φραγκούδη, το σχέδιο για να πιέσουν τα παιδιά τους να δεχτούν το αεροδρόμιο στο Διαφάνι, αν χρειαστεί. Ο Σταμάτης συγκρούεται με τον Παναγιώτη για τα μάτια της Βιολέτας. Ο Ντούνιας χειραγωγεί τον Ζάχο για να πάρει πληροφορίες.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η προσπάθεια των Σεβαστών να κερδίσουν χρόνο για το αεροδρόμιο πέφτει στο κενό. Ο Δούκας και η Μυρσίνη αποφασίζουν να προχωρήσουν σ’ ένα παράτολμο σχέδιο, προκειμένου να μη χάσουν την περιουσία τους.

Η Πηνελόπη ανακαλύπτει μια σημαντική πληροφορία στην ατζέντα του Μελέτη, ενώ η παράνομη σχέση της Κορίνας και του Μπάμπη θα αποκαλυφθεί σε ένα άτομο της οικογένειας Μεγαρίτη. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved