MasterChef: Το κουτί του Mystery Box έκρυβε... κουτιά- Οι εκλήξεις και η αντίδραση των παικτών!
Media

MasterChef: Το κουτί του Mystery Box έκρυβε... κουτιά- Οι εκλήξεις και η αντίδραση των παικτών!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (9-5), η νέα εβδομάδα για τους καλύτερους εννέα του διαγωνισμού είδαμε ότι ξεκίνησε με εκπλήξεις και διάφορα ευτράπελα, με τους παίκτες να μην πιστεύουν στα μάτια τους. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, μιας και το παρακολουθούν διαρκώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 9 Μαίου, είδαμε ότι ένα ακόμα Mystery Box ήταν έτοιμο, για τους παίκτες του MasterChef, οι οποίοι και έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους, μιας και ο νικητής της δοκιμασίας θα είχε τα πλεονεκτήματα στο αμέσως επόμενο τεστ δημιουργικότητας, το οποίο θα έκρινε ακόμα έναν νικητή στην συγκεκριμένη ημέρα. Οι τρεις κριτές υποδέχτηκαν την 9αδα του φετινού MasterChef στην κουζίνα, με τους παίκτες να είναι απόλυτα έτοιμοι. Εκεί ήταν που τους περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, όταν ήρθε η στιγμή να ανοίξουν το κουτί, που θα έκρυβε ουσιαστικά τα υλικά, είδαν ότι έκρυβε ακόμα ένα κουτί, το οποίο και έγραφε πάνω ότι θα υπάρξει μείωση χρόνου από τον αρχικό. Το πρώτο κουτί είχε χρόνο μειον 10 λεπτά, ενώ σε όποιον άνοιγε τα υπόλοιπα, ο χρόνος θα ήταν ακόμα πιο μειωμένος κατά 5 λεπτά ανά κουτί.

Ο Μπόμπαινας ήταν εκείνος που παρέμεινε στο αρχικό κουτί, ενώ ο Γιάννος σήκωσε όλα τα κουτιά, μιας και ήθελε να κάνει ένα challenge δυνατοτήτων.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved