Survivor: Το... μάλε βράσε στον Άγιο Δομίνικο! Όλοι εναντίον όλων και η αποβολή του Κατσαούνη
Media

Survivor: Το... μάλε βράσε στον Άγιο Δομίνικο! Όλοι εναντίον όλων και η αποβολή του Κατσαούνη

Survivor: Μετά την χθεσινή υποψηφιότητα της Ασημίνας από τους Κόκκινους η κατάσταση είναι έκρυθμη και στην καλύβα των διασήμων ενώ στους Μπλε τα νεύρα όλων είναι τεντωμένα. 

Η Ασημίνα χθες (8/5) στο Συμβούλιο εμμέσως πλην σαφώς τα έβαλε με τον Άρη θεωρώντας πως κρύβεται πίσω από την υποψηφιότητά της, κάτι που φυσικά ενόχλησε τον ποδοσφαιριστή ο οποίος σχολίασε με έντονο τρόπο τη συμπεριφορά της Ασημίνας. Δείτε τι είπε:

Η Ασημίνα πάντως θεωρεί πως ο Άρης λειτουργεί υπόγεια για κάθε τι που συμβαίνει στο παιχνίδι και μάλιστα είπε ότι παίρνει συμπαίκτες της στο δάσος και προσπαθεί να τους πείσει για διάφορα σχέδιά του. Δείτε παρακάτω τι είπε:

Η Ασημίνα δεν έμεινε εκεί αλλά τα έβαλε και με τη Σταυρούλα με την οποία επίσης παρεξηγήθηκε και για την οποία θεωρεί ότι εδώ καιρό "δούλευε" για την βγάλει από το παιχνίδι.

Ο συμπαίκτης της στους Κόκκινους, ο Στάθης θεωρεί αδικαιολόγητα τα όσα λέει η Ασημίνα καθώς αγωνιστικά έχει πέσει πολύ η παίκτρια και ο ίδιος θεωρεί πως δικαίως είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Δείτε παρακάτω τι είπε:

Κάποιοι από τους παίκτες δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη από το παιχνίδι μετά την επιθετική συμπεριφορά του στον Τάκη Καραγκούνια. Η Ασημίνα μάλιστα σχολίασε πως ευτυχώς έδωσαν στον άλλοτε φίλο της αυτή την τιμωρία καθώς τελευταία ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και με πολλά νεύρα.

Όσο για τον Τάκη Καραγκούνια που ήταν αυτός ο οποίος δέχτηκε την επιθετική συμπεριφορά του Κατσαούνη σχολίασε πως δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει μέσα στο παιχνίδι, αφήνοντας φυσικά να εννοηθεί πως δικαίως ο παίκτης αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Στη συνέχεια, στο στόχαστρο των Μπλε μπήκε ο Μαρτίκας και η γενικότερη συμπεριφορά του καθώς πολλοί θεωρούν πως ο γνωστός φαρμακοποιός είναι πολύ διπλωμάτης και λειτουργεί όπως τον συμφέρει.

Η Ναυσικά από την πλευρά της δείχνει να ανησυχεί για την πορεία της ομάδας της καθώς έχουν μείνει μόλις έξι έναντι οκτώ που είναι οι Μπλε ενώ ήδη έχει προταθεί προς αποχώρηση η Ασημίνα αφού χθες έχασαν οι Διάσημοι την πρώτη ασυλία. Σήμερα πώς θα τα πάνε;

Όσο για τον Τάκη Καραγκούνια, δεν παρέλειψε να σχολιάσει το φλερτ ανάμεσα στον Μαρτίκα και τη Βρισηίδα που παρ' όλο που τη συμπαθεί, θα αναγκαστεί να κρατήσει αποστάσεις καθώς θεωρεί πως ο Μαρτίκας είναι ύπουλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved