Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο
Media

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Survivor spoiler: Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ένα το φαβορί για να αποχωρήσει αύριο το βράδυ από το παιχνίδι.

Οι Μπλε που έχασαν χθες την ασυλία έπρεπε να ψηφίσουν με ψηφοφορία τον παίκτη εκείνο που θα έβγαζαν υποψήφιο προς αποχώρηση και σχεδόν ομόφωνα αποφάσισαν πως αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Από την άλλη ομάδα ήταν ήδη υποψήφια και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Σειρά όμως είχαν οι ψήφοι των δύο παικτών που είχαν κερδίσει τις ατομικές ασυλίες. Ο λόγος για τον Τάκη από την Μπλε ομάδα και τη Ναυσικά από την Κόκκινη ομάδα που είχε κερδίσει προχθες.


Ο μεν Τάκης αφού τόνισε πως έπρεπε να ψηφίσει κανονικά τον Μαρτίκα ο οποίος του έχει κάνει τον βίο αβίωτο στον Άγιο Δομίνικο, έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Άρη Σοϊλέδη, θυμίζοντας για ακόμα μία φορά προς όλους ότι ήταν ανέντιμο αυτό που έκανε, να επικοινωνήσει μέσω κινητό ντόπιου με τους δικούς του ανθρώπους στην Ελλάδα. Βέβαια, τα λόγια του Τάκη δεν έμειναν αναπάντητα από τον ποδοσφαιριστή.
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από την πλευρά της, αφού έπλεξε το εγκώμιο του φίλου της Απόστολου Ρουβά, είπε πως έπρεπε να πάει η ψήφος της σε εκείνον όμως ζήτησε τη στήριξη του κοινού προκειμένου να μη φύγει.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν μέχρι αυτή την ώρα και σας τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αύριο το βράδυ, αποχωρεί ο Απόστολος Ρουβάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved