Eurovision 2022: Αρμενία: Εντυπωσιάζει το σκηνικό της 21χρονης Rosa – Εκπληκτικό το φινάλε
Media

Eurovision 2022: Αρμενία: Εντυπωσιάζει το σκηνικό της 21χρονης Rosa – Εκπληκτικό το φινάλε

Eurovision 2022: Α Ημιτελικός: Μετά την απουσία της από τον περσινό διαγωνισμό στο Ρότερνταμ, η Αρμενία επιστρέφει με ένα υπέροχο τραγούδι το «Snap» το οποίο ερμηνεύει η 21χρονη Rosa Linn.

Πρόκειται μια απίθανη εμφάνιση καθώς όλο το σκηνικό είναι καλυμμένο με λευκά Post it ενώ κι εκείνη είναι ντυμένη στα λευκά. Φουλ εντυπωσιακή αφού ξεκινά στο κέντρο της σκηνής, καθισμένη σε ένα κρεβάτι, το οποίο είναι κι αυτό γεμάτο με το ίδιο υλικό σε λευκή απόχρωση.

Στη συνέχεια της εμφάνισή της αποκαλύπτεται στον τοίχο τη λέξη “snap” και την ημερομηνία “22 Ιουνίου”, που έγραψε το τραγούδι της ενώ το φινάλε της είναι το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της παρουσίασης της.

Ποια είναι η Rosa Linn;
Το πραγματικό της όνομα είναι… Rosa Kostanyan. Είναι 21 ετών και συνεργάζεται με την δισκογραφική “Warner Chappell”.

Ξεκίνησε να παίζει πιάνο στα έξι της χρόνια. Το 2013 προσπάθησε να εκπροσωπήσει την Αρμενία στη Junior Eurovision με το κομμάτι “Gitem” (Ξέρω). Έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην συνεργασία της με την Kiira για το λεγόμενο πρότζεκτ NVKA ενώ έχει αναφερθεί ως η καλύτερη παραγωγός από το Αμερικανικό περιοδικό Flant. Η ίδια ζει στο Vanadzor της Αρμενίας – όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε – και γράφει μουσική και συντονίζει την παραγωγή των τραγουδιών της, όπως διαβάζουμε και στο βιογραφικό της.

Είναι μια από τους πρώτους καλλιτέχνες της δισκογραφικής εταιρείας Nvak Collective, η έδρα της οποίας βρίσκεται στην Αμερική και απαρτίζεται από Αρμένιους μουσικούς.

Δείτε την εμφάνιση της Αρμενίας στον Α΄Ημιτελικό της Γιουροβίζιον

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved