Media

Αποκλειστικό: Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ μετά την Αγγελική επιστρέφει στην ΕΡΤ μέσα από έναν ρόλο - έκπληξη

Μετά την μεγάλη του επιτυχία ως Αντώνης Ιορδανίδης στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Αγγελική», ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ επιστρέφει στην μικρή οθόνη.

Αυτή τη φορά ο εξαίρετος ηθοποιός έρχεται μέσα από την απίθανη σειρά της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» σε έναν ρόλο – κλειδί.

Στη σειρά με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Γερινικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έρχεται πάλι ως… γιατρός. Υποδύεται λοιπόν γιατρό, Ηρακλή Νικολαΐδη, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος της μητέρας της Κατερίνας (Κατερίνα Γερονικολού).

Η Κατερίνα, λοιπόν, ζητάει απ’ τον Νικολαΐδη να αναλάβει την Αιμιλία (Άννα Κουρή), η οποία είναι άρρωστη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τον ηθοποιό αναμένεται να δούμε από το 31ο επεισόδιο, που μεταδίδεται το Σάββατο14 Μαΐου –και για τουλάχιστον 4 επεισόδια.

Δες την πρώτη αποκλειστική φωτό από τα γυρίσματα

Τι θα δούμε

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31
Η Κατερίνα πηγαίνει στην Αιμιλία και της λέει την αλήθεια για την αρρώστια της. Ο Αλέξανδρος ζητάει απ’ τον Αντρέα να μεταβιβάσει τις μετοχές του στην Κατερίνα, ενώ ο Δημήτρης κάνει καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο για τον Αλέξανδρο. Η Κατερίνα γυρνάει πίσω στην οικογένειά της και προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη τη ζωή της, αρχίζοντας απ’ τον Δημήτρη που του ζητάει διαζύγιο. Στη συνέχεια, γνωρίζει τον γιατρό που μπορεί να βοηθήσει την Αιμιλία. Ονομάζεται Ηρακλής Νικολαΐδης και γνώριζε τη μητέρα της.



ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32
Η Κατερίνα ζητάει απ’ τον Νικολαΐδη να αναλάβει την Αιμιλία. Ο Αλέξανδρος βρίσκει την Κατερίνα που έχει εξαφανιστεί και της λέει όλη την αλήθεια, αλλά η Κατερίνα είναι πολύ θυμωμένη για να τον πιστέψει. Θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή αλλά δυσκολεύεται. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις φοβίες της, πετάει τα φάρμακά της, όμως κάθε φορά που σκέφτεται τη ζωή της από ’δω και πέρα, παθαίνει κρίσεις πανικού. Τέλος, ο Αντώνης ζητάει απ’ την Κατερίνα να μην καταστρέψει την καριέρα του Αλέξανδρου και η Κατερίνα βρίσκει μια λύση που θα βοηθήσει την Αιμιλία.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved