Μενεγάκη: Άφωνη με την επική ατάκα της Μαγγίρα – Την «αποτελείωσε» στο φινάλε!
Media

Μενεγάκη: Άφωνη με την επική ατάκα της Μαγγίρα – Την «αποτελείωσε» στο φινάλε!

Η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, την υπέροχη οικογένειά της αλλά αναφέρθηκε και στην επιτυχία της στην πρωινή ζώνη. Λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, η Μπέττυ είπε μία ατάκα στην Ελένη για το υπέροχο πλατό της που την «αποτελείωσε»!

Αρχικά είπε: «Δύο πράγματα δε μας έχουν τύχει φέτος, εξωγήινοι και ηφαίστειο. Το πιο δύσκολο για μένα ήταν η απώλεια της μητέρας μου. Ήταν κάτι που το περιμέναμε αλλά δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Κάνω μια δουλειά και ο κόσμος με βλέπει γιατί προσφέρω χαρά».

Το γεγονός ότι η μητέρα της ήταν άρρωστη για κάποιον καιρό πριν, τη βοήθησε όπως λέει να διαχειριστεί καλύτερα τον θάνατό της.

«Ίσως επειδή υπήρχε το διάστημα που η μητέρα μου ήταν άρρωστη, με βοήθησε να το βιώσω λίγο νωρίτερα. Την είχα πενθήσει τη μητέρα μου κατά κάποιον τρόπο».

Η ίδια σημείωσε πως επέστρεψε στη δουλειά της με χαρά: «Μου αρέσει η δουλειά μου, μου δίνει χαρά».

Όσον αφορά την εκπομπή της στο OPEN είπε: «Δεν είχα ξανακάνει πρωινό και είπα γιατί όχι. Πάντα έχεις μια αγωνία και ένα άγχος αν μπορείς να αρέσεις στο κοινό που βλέπει τηλεόραση το πρωί. Σίγουρα παίζουν ρόλο οι χαρακτήρες και η ομάδα η δική μας βλέπει την κωμική πλευρά των πραγμάτων και μ’ αρέσει λίγο να τρολάρουμε αυτά που βλέπουμε. Δεν μπορώ να τα πάρω πολύ σοβαρά τα πράγματα».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια λέει ότι θα συνέχιζε με χαρά και την επόμενη σεζόν ειδικά «αφού το κλίμα είναι θετικό», ενώ αναφέρεται και σε παλιότερες δουλειές της που την έχουν στιγματίσει.

Για τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, δήλωσε: «Είμαστε 20 χρόνια μαζί με τον άντρα μου, ούτε και εγώ δεν το πιστεύω. Όλα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία του ζευγαριού, είναι λίγο και η χημεία. Όταν το βρεις και έχετε ωραία επικοινωνία, ποιος να το χαλάσει».

Και πρόσθεσε: «Είμαι πιο συνειδητοποιημένη, πιο αποφασισμένη, ξέρω τι θέλω και πώς να το πέτυχω. Θέλω να περνάω καλά, η ζωή είναι μικρή, θέλω να ρουφήξω τη ζωή».

Για τα παιδιά της, είπε: «8 και 12 είναι τα παιδιά μου. Είμαι λίγο αυστηρή μαμά, πρέπει να βάζεις όρια στα παιδιά. Η μεγάλη διαβάζει από μονή της τα κάνει όλα, είναι τυπική. Η μικρή θέλει λίγο βοήθεια γιατί πέρασε και δύο χρόνια καραντίνα. Κάθε μία έχει τα θέλω της και τα ταλέντα της».

Λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό της Ελένης είπε, η Μπέττυ Μαγγίρα: «Ωραία η βίλα σου Ελένη»! Και τότε η παρουσιάστρια του Mega δίχως να χάσει το χιούμορ της, είπε: «Ωραία η βιλίτσα μου, ε; Σου άρεσε; Να περνάς να πίνουμε καφέ, να λέμε τα νέα μας! Είσαι μακριά από εδώ; Το στούντιό σας είναι μακριά; Κορμάρα μου τα λέμε…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved