Survivor: Σοφιάννα Αβραμάκη: Όλα όσα αποκάλυψε για τη συνάντησή της με την Μαρία Αντωνά
Media

Survivor: Σοφιάννα Αβραμάκη: Όλα όσα αποκάλυψε για τη συνάντησή της με την Μαρία Αντωνά

Survivor: Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό μεσημεράκι, ήταν σήμερα (11/5) η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Σοφιάννα Αβραμάκη.

Μίλησε για όλους και για όλα ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη και στα όσα είπε στη συνάντησή της με την Μαρία Αντωνά.
«Επειδή προσαρμόζομαι πολύ εύκολα σε καταστάσεις πίστευα ότι στο κομμάτι της συμβίωσης θα τα πάω πολύ καλά αλλά εκεί αντιμετώπισα τα περισσότερα προβλήματα, γιατί μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που δεν θέλει να συμβιώνεις αλλά δυστυχώς δεν γίνεται να απομονωθείς. Πιστεύω ότι αρκετοί παίκτες μπήκαν με σκοπό να με διώξουν από το παιχνίδι», είπε αρχικά η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Σχετικά με τη συνάντησή της με την Μαρία Αντωνά, η Σοφιάννα Αβραμάκη ανέφερε: «Η Μαρία είναι φίλη μου και συναντηθήκαμε κιόλας. Με την Μαρία επικοινώνησα πολύ νωρίς, με το που βγήκα γιατί ήξερα τι έχει ακουστεί για εμένα και τον Άρη και είδα και κάποιες συνεντεύξεις παικτών μου. Θα την έπαιρνα ούτως η άλλως απλά εγώ δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη διάσταση είχε πάρει. Πρέπει να ήταν το top της επικαιρότητας».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved