MasterChef: Η απαιτητική δοκιμασία του «τοίχου»- Οι ανατροπές και οι δυο αρχηγοί των ομάδων!
Media

MasterChef: Η απαιτητική δοκιμασία του «τοίχου»- Οι ανατροπές και οι δυο αρχηγοί των ομάδων!

MasterChef: Το σημερινό επεισόδιο (11-5) έκρυβε μια πολύ μεγάλη έκπληξη για τους καλύτερους 8 του διαγωνισμού, με τους παίκτες να ανυπομονούν να ξεκινήσουν.

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και οι τηλεθεατές παρακολοθούν διαρκώς τα τελευταία χρόνια και χωρίς να χάνουν επεισόδιο, αφού έχει γίνει μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειές τους.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef (11-5), μετά από την αποχώρηση του Δημήτρη Ταϊρίδη, στον διαγωνισμό απέμειναν οκτώ παίκτες, οι οποίοι και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να δώσουν το εκατό τις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να τα καταφέρουν. Η σημερινή ομαδική δοκιμασία είχε να κάνει με τον λεγόμενο τοίχο, αφού οι παίκτες θα έπρεπε να χωριστούν σε ομάδες και να διαγωνιστούν.

Ο αρχηγός της Μπλε ομάδας ήταν ο Χριστόφορος, ενώ ο ίδιος επέλεξε τον Νίκο Μπέρκα ως αρχηγό της κόκκινης.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Οι δυο ομάδες διαμορφώθηκαν κυρίως με μαγειρικά κριτήρια, ενώ ο Χριστόφορος χρησιμοποίησε και το κριτήριο της "δυνατής φωνής", για να επιλέξει τους συμπαίκτες τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Όσον αφορά την δοκιμασία, όλοι οι παίκτες θα είχαν διαθέσιμο χρόνο για μαγειρική 120 λεπτά, δηλαδή δυο ώρες για ένα μενού τριών πιάτων (ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό). Τα φαγητά θα έχουν μια πρώτη ύλη, την οποία και δει μόνο ο αρχηγός την ώρα που πρέπει. Αυτό σήμαινε αυτόματα ότι δεν θα υπήρχε συμβούλιο και ότι οι αρχηγοί θα αποφασίσουν τι πιάτα θα γίνουν.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των κριτών, οι αρχηγοί θα έμπαιναν στην αποθήκη τροφίμων για να γεμίσουν τα καλαθάκια, τα οποία και θα ήταν πανομοιότυπα.

Οι βασικές πρώτες ύλες ήταν:

  • φινόκιο για ορεκτικό
  • αστακός για κυρίως πιάτο
  • λεμόνι για γλυκό

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved