Η Γη της Ελιάς: Τα κλάματα της Αρετής «εξόργισαν» το Twitter: Ξεκίνησαν τα «γαλλικα» οι χρήστες!
Media

Η Γη της Ελιάς: Τα κλάματα της Αρετής «εξόργισαν» το Twitter: Ξεκίνησαν τα «γαλλικα» οι χρήστες!

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (11-5) η είδηση του ατυχήματος του Φίλιππου και της μικρής Στέλλας, έπεσε σαν "βόμβα" στην Αερόπολη, με τους περισσότερους να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί. 

Τραγικές φαίνονται να είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη δραματική σειρά, με την Βασιλική και την Χάιδω να δέχονται το πιο δυνατό χτύπημα.

Στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς, μετά από το τροχαίο ατύχημα του Φίλιππου και του μωρού του, η κατάσταση της υγείας τους φαίνεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και το νήμα της ζωής τους κρέμεται σε μια κλωστή.

Ο Στάθης είναι πάντα δίπλα στην κόρη του και προσπαθεί να την στηρίξει σε όλο αυτό που περνάει, ενώ τον είδαμε να προσπαθεί να ηρεμήσει ακόμα και την Χαίδω, η οποία και δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Ο ίδιος θεώρησε υποχρέωσή του να ενημερώσει την Αρετή και τον Στέφανο, οι οποίοι όταν μαθαίνουν τα νέα, δεν μπορούν να το πιστέψουν. Η Αρετή ξεκινά να κλαίει και να προσεύχεται για την εγγονή της και μάλιστα, μέσα στο παραλλήρημά της είπε ότι έχει μετανιώσει πολύ για την στάση της απέναντι στην Βασιλική.

Οι χρήστες του Twitter που, για ακόμα μια φορά, ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστη την συμπεριφορά της Αρετής και να την κατηγορούν που από τις κατάρες, ξαφνικά θέλει να δείξει ότι νοιάζεται την κόρη της.

Δείτε τα σχετικά Tweets στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved