Survivor Spoiler: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχωρεί οικειοθελώς
Media

Survivor Spoiler: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχωρεί οικειοθελώς

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, από το Survivor αποχωρεί οικειοθελώς η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Τέλος το ριάλιτι επιβίωσης για το υπέροχο μοντέλο που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό!

Υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε για την όμορφη Ναυσικά. Όπως ότι γεννήθηκε το 1993 και είναι 28 χρονών. Όταν μπήκε στο ριάλιτι παιχνίδι 57 κιλά αλλά πλέον είναι κατά πολλά κιλά πιο αδύνατη.

Έχει ύψος 1.76 μ. και σε ηλικία 18 ετών έπιασε δουλειά σε ένα κατάστημα ρούχα στο Περιστέρι και έπειτα εργάστηκε ως σερβιτόρα.

Σε ηλικία 8 ετών έκανε κάποια διαφημιστικά, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της. Έχει συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή, Χαλβάι 5-0.

Έχει υπάρξει μοντέλο στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο έρωτας με τον Κώστα Πηλαδάκη

Ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια και ήδη συγκατοικούν.


«Είμαι τέλεια. Είμαι πάρα πολύ καλά και πολύ ήρεμη. Είμαι με έναν άνθρωπο τον οποίο θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι έξυπνος, χαμηλών τόνων, αυτοδημιούργητος, με πολύ χιούμορ», έχει δηλώσει. Όσο για τη διαφορά ηλικίας; Εκείνη 28 κι εκείνος 55 όμως παρά τα 27 χρόνια που τους χωρίζουν, ο έρωτας καλά κρατεί!

Η σχέση με τον Απόστολο και τον Σάκη Ρουβά

Πολύ πριν γίνει "κολλητή" στο Survivor με τον Απόστολο Ρουβά, είχε έρθει πολύ... κοντά με τον Σάκη Ρουβά, όμως μόνο για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ του τραγουδιού του "Είμαι στα καλύτερά μου". Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί άψογα για το συγκεκριμένο κλιπ και πλέον είναι... οικογενειακή υπόθεση η φιλία της με Απόστολο και Σάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved