Ψέματα: Η Αϊδίνη δίνει spoiler: «Η αλήθεια αποκαλύπτεται και εγείρει πολλά θέματα»
Media

Ψέματα: Η Αϊδίνη δίνει spoiler: «Η αλήθεια αποκαλύπτεται και εγείρει πολλά θέματα»

Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη αν και σπάνια ενδίδει στη μικρή οθόνη, φέτος την απολαμβάνουμε στην κοινωνική σειρά του ALPHA «Ψέματα».

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μας σύστησε την ηρωίδα της, ενώ μίλησε για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη.

Καταρχάς γιατί αργήσατε τόσο πολύ να επιστρέψετε στη μικρή οθόνη; Πέρα από δύο εμφανίσεις, είχατε να κάνετε τηλεόραση από το 2008.

«Με είχε απορροφήσει το θέατρο. Καμιά φορά το αντιλαμβάνεσαι εκ των υστέρων. Ούσα γεμάτη από τη δουλειά μου και τις .όμορφες συνεργασίες, δεν ένιωθα · ότι μου έλειπε κάτι ώστε να το κυνηγήσω και να είμαι παρούσα. Ηρθε όμως η πρόταση για τα "Ψέματα", για να πω ένα μεγάλο "ναι" με όλη μου την καρδιά και να θέλω πολύ να" συνεργαστώ σε αυτό το πρότζεκτ με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Αξιζε πραγματικά όπως αποδεικνύεται και επί τω έργω. Ξέρετε, όλα συντελούνται όχι μόνο από τις επιλογές σου αλλά και από τον παράγοντα τύχη.

Με τον Γιώργο Γκικαπέππα έχετε ξανασυνεργαστεί στη «Γενιά του '30» στην Cosmote TV. Αυτό αποτέλεσε για εσάς ένα δίχτυ ασφαλείας;

«Δουλέψαμε μαζί σε δύο επεισόδια. Είναι ένας άνθρωπος που ήρθε στη ζωή μας πρόσφατα και μπόρεσα να δω το έργο του, τις ταινίες του, το πώς πλησίαζα τον ηθοποιό και παίρνει το ωραιότερο από εκείνον με πολλή ψυχραιμία. Το ότι θα συνεργαζόμασταν σε μια σειρά σε βάθος ήταν το ιδανικό για μένα γιατί εμπιστεύομαι πολύ τη ματιά του και τον τρόπο που δουλεύει».

Συστήστε μας λοιπόν την νέα σας ηρωίδα, την Ελενα Γιαννάτου.

«Είναι μια γυναίκα που ζει ανάμεσα μας κι αυτό το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Είναι στην ώριμη φάση της ζωής της, κατασταλαγμένη, που έχει κάνει την πορεία της και τις διαδρομές της και με τις δυνάμεις που έχει κάνει μια νέα αρχή. Εχει μια δουλειά που αγαπάει πολύ, είναι καθηγήτρια 'και βγαίνει από έναν γάμο που αποδείχτηκε ότι δεν πληρούσε τις ανάγκες ούτε της ίδιας ούτε του συζύγου της με τον οποίο ήταν μαζί από παιδιά. Εχει δύο μεγάλες απώλειες στη ζωή της, αυτές των γονιών της αλλά έχει μια πολύ στενή σχέση με την αδελφή της την Κάτια. Στηρίζουν η μια την άλλη στις δύσκολες στιγμές τους».

Βρίσκουμε λοιπόν την Ελενα στη φάση της... επανεκκίνησης.

«Εχει πολεμήσει για να φτάσει σε αυτό το σημείο και να σταθεί στα πόδια της μετά από μικρές ήττες που έχει ούτως ή άλλως η ζωή για όλους μας και να βρίσκεται στην αφετηρία μιας νέας διαδρομής. Συναντάει τον Αντρέα που είναι μια καινούρια προσδοκία, η ανάγκη να περάσει όμορφα και να κάνει μια νέα γνωριμία. Εχει ξανά τη ρομαντική διάθεση να δοκιμάσει να υπάρξει σε ένα ραντεβού με έναν άνθρωπο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Ο Αντρέας είναι γοητευτικός, πατέρας ενός μαθητής της, άρα κοντά στο παιδί του και συνάδελφος της αδελφής της».

Θα έλεγε κανείς πως είναι ο ιδανικός υποψήφιος συντρόφου...

«Σίγουρα. Οι άνθρωποι, ψάχνουν το ιδανικό, φτιάχνουν -κακώς- μια εικόνα και ο Αντρέας φαίνεται να τα έχει όλα. Μεταξύ τους δεν ξεκινάει μια σχέση. Υπάρχει η προσδοκία μιας ωραίας παρέας που κρατάει μια βραδιά. Το επόμενο πρωί όλο αυτό για την Ελενα είναι σαν ένας καθρέφτης που σπάει σε χίλια κομμάτια και φτιάχνει ένα παζλ εικόνων που είναι κατακερματισμένο. Αυτό που διακυβεύεται στη σειρά είναι ότι ο καθένας έχει τη δική του αλήθεια. Αρα αυτό κρύβει για τον καθένα κι ένα ψέμα για τον εαυτό του, είτε ζωτικό, είτε αναγκαίο προκειμένου να υπερισχύσει η δική του αλήθεια και να κατορθώσει να επιβληθεί και να επιβάλλει αυτό που είναι. Ως θεατής έχεις να υπερασπιστείς και τους δύο και να τους κατηγορήσεις ταυτόχρονα. Και πας από τη μια και από την άλλη. Κάποια στιγμή αποκαλύπτεται η αλήθεια αλλά εγείρει πολλά άλλα θέματα».

Τι την κάνει να υποψιάζεται ότι έχει βιαστεί;

«Αρχικά μια πολύ έντονη αίσθηση. Το σώμα γνωρίζει με έναν τρόπο. Μιλάω πάντα από την οπτική της Ελενας. Η αίσθηση του σώματος της σε συνδυασμό με το τεράστιο κενό μνήμης που έχει τη δεδομένη στιγμή, την κάνουν να είναι σίγουρη ότι έχει συμβεί κάτι κακό».

Ωστόσο ο Αντρέας αντιτίθεται σθεναρά σε αυτή την κατηγορία…

«Κι αυτή είναι η άλλη όψη την οποία ο Αντρέας θα υπερασπιστεί. Εκεί αρχίζει το πινγκ πονγκ και η ζυγαριά να γέρνει πότε από τη μια πότε από την άλλη», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved