Survivor - Κατσαούνης: «Δεν θα πείραζα ποτέ τον Τάκη στην έξω ζωή... Μου ζήτησε συγγνώμη»
Media

Survivor - Κατσαούνης: «Δεν θα πείραζα ποτέ τον Τάκη στην έξω ζωή... Μου ζήτησε συγγνώμη»

Ο Γιώργος Κατσαούνης αποβλήθηκε από το survivor μετά την επίθεση στον Τάκη Καραγκούνια, αποχώρησε από το ριάλιτι και...έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή, Love it! 

Αρχικά ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε για τον Τάκη Καραγκούνη: «Η σχέση μου με τον Τάκη ξεκίνησε όμορφα, αλλά στη συνέχεια προέκυψε ανταγωνισμός στους στίβους μάχης. Η Ναυσικά άφησε τα παπούτσια της στην παραλία, πήγα να τα πάρω, μπερδεύτηκα και πήρα του Τάκη. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Ο Τάκης νευρίασε και είπε μια κουβέντα «όποιος πήρε τα παπούτσια του γ@@@@@ το σπίτι». Είναι κάποιες κουβέντες που δεν λέγονται.»!

Και συνέχισε λέγοντας ο Τσάκα Τσούκας: «Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά η κουβέντα ήταν βαριά. Δεν θα πείραζα ποτέ τον Τάκη στην έξω ζωή, αλλά δεν θα ήθελα κιόλας να έχω σχέση με ένα άτομο που μου πρόσβαλε το σπίτι, την τιμή και την οικογένεια»!

Όσον αφορά τη Μυριέλλα Κουρεντή, τόνισε: «Δεν θα την πάρω τηλέφωνο, έχει φλερτ. Μου άρεσε πολύ όταν την είδα και την κυνήγησα. Είχα συναισθήματα για τη Μυριέλλα, αλλά στο έπαθλο επικοινωνίας ανέφερε κάποιον Τζον και κάποιος από τη μπλε ομάδα μου είπε πως είναι το φλερτ της. Το ένιωσα σαν προδοσία. Δεν μετανιώνω γι’ αυτό που είχα με τη Μυριέλλα, ήταν μια όμορφη ιστορία που έληξε άδοξα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved