Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος: Από τον Πλάτανο στην Τούρτα της μαμάς (Αποκλειστικές φωτό από το γύρισμα)
Media

Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος: Από τον Πλάτανο στην Τούρτα της μαμάς (Αποκλειστικές φωτό από το γύρισμα)

Ο ταλαντούχος Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος από τον εξαιρετικό Τζώρτζη του Πλάτανου, γίνεται Τζόνι και μπαίνει στην Τούρτα της μαμάς.

Στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς», το οποίο θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη (19-05) έρχεται με ρόλο- έκπληξη και φέρνει τα πάνω κάτω.

Τo gossip-tv.gr εξασφάλισε αποκλειστικά φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του νέου επεισοδίου.

Τι θα δούμε

Ο Τάσος προκαλεί, αυτή τη φορά, τους μπελάδες στην οικογένεια Βασίλαινα, αφού χωρίς να ενημερώσει φέρνει στο σπίτι τον καινούργιο του ανασφάλιστο υπάλληλο Τζόνι (Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος), για να μην τον πιάσει το ΙΚΑ. Ο Τζόνι, όμως, είναι γνωστός σε όλους, αφού έχει περάσει από όλα τα μουσικά ριάλιτι με πλήρη αποτυχία και έχει μείνει αξέχαστος στο κοινό. Ταυτόχρονα, η Μαριλού συνεχίζει να βλέπει κρυφά πού και πού άντρες όπως τον Γρηγόρη, έναν νεαρό personal trainer, χωρίς βέβαια να θέλει να αφήσει τον Βάρσο και προσπαθεί να το καλύψει. Τα μέλη της μπάντας του Πάρη, ο Αιμιλιανός και ο Γιαννάκης, θα είναι εκεί για πρόβα μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Θα καταφέρει ο Τζόνι να βγει μέσα από αυτό το σπίτι αλώβητος;

Ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος υποδύεται τον Τζόνι, τον ανασφάλιστο υπάλληλο του Τάσου, που τραβάει τους μπελάδες σαν… μαγνήτης!

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Όπως έχει δηλώσει έγινε ηθοποιός γιατι μέσω του θεάτρου άρχισε να γνωρίζει καλύτερα τον εαυτό του και τους ανθρώπους γύρω του.

Αυτό που απολαμβάνει περισσότερο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είναι: Τη χαρά της επικοινωνίας με τους συναδέλφους του ενώ η συμβουλή που δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Στον κήπο της ζωής μάθε να είσαι μέλισσα και όχι μύγα! Μάθε να βρίσκεις και να κολλάς στο μέλι και όχι στα περιττώματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved