Αυτή η νύχτα μένει: Η πολυβραβευμένη ταινία γίνεται σειρά στον ALPHA
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Η πολυβραβευμένη ταινία γίνεται σειρά στον ALPHA

Η κινηματογραφική παραγωγή που έγραψε τη δική της μεγάλη ιστορία στην έναρξη της νέας χιλιετίας, επανέρχεται τη νέα σεζόν σε μορφή σειράς στον ALPHA με κορυφαία ονόματα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η διάσημη ταινία που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και σφραγίστηκε από τη σκηνοθεσία του Νίκου Παναγιωτόπουλου, τις δυνατές ερμηνείες του Νίκου Κουρή και της Αθηνάς Μαξίμου και το τραγούδι-σταθμό του Νίκου Κραουνάκη με την υπεροχή φωνή της Δήμητρας Παπίου, ξεκινάει το ταξίδι της για τη μικρή οθόνη.

Το σενάριο, που θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του '80 και στα νυχτερινά κέντρα της επαρχίας έχει, ήδη αρχίσει να γράφεται από τους Γιώργο Μάκρη και Ιωάννα Κανελλοπούλου, σαφώς με αλλαγές προκειμένου να μπορέσει να σταθεί ως σειρά, ενώ τη σκηνοθεσία θα υπογράψει η Κατερίνα Φιλιώτου. Συζητήσεις έχουν ήδη γίνει και για τους πρώτους πρωταγωνιστικούς ρόλους με τους Γιάννη Στάνκογλου, τον Βασίλη Μπισμπίκη και την Ηλιάνα Μαυρομάτη και οι πληροφορίες τον θέλουν να έχουν πει το μεγάλο «ναι».

Οι μηχανές στο προσεχές διάστημα θα ανάψουν στο φουλ καθώς ο ΑLΡΗΑ θέλει τα γυρίσματα να ξεκινήσουν το δυνατόν γρηγορότερο προκειμένου να προλάβει την έναρξη της επόμενης σεζόν. Η σειρά προορίζεται για τη ζώνη των 22.30 και θα προβάλλεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Ο Αντρέας και η Στέλλα λοιπόν θα ξανάρθουν στον κόσμο ξένοι και καταδικασμένοι να _ζήσουν έναν έρωτα επίγειο. Εναν έρωτα που τσαλαβουτά στη λασπουριά, περιπλανιέται σε δρόμους μακρινούς κι αφιλόξενους, τρυπώνει σε θλιβερά καταγώγια, είναι ευάλωτος, τρωτός και φθαρτός και λυτρώνεται μέσα από τον συμβιβασμό.

Η υπόθεση

Ο Αντρέας και η Στέλλα είναι δύο νέα παιδιά, στην αυγή της νέας χιλιετίας, με μοναδικό κοινό στοιχείο τον ερωτά τους. Ο Αντρέας αρκείται στο ψιλικατζίδικο του. Η Στέλλα φιλοδοξεί να γίνει σπουδαία τραγουδίστρια, να δει το όνομα της στις μαρκίζες των μαγαζιών της παραλιακής και να βγάζει δίσκο για τον Αντρέα η παρουσία και μόνο της Στέλλας είναι αρκετή, για εκείνη όμως η καριέρα έχει προτεραιότητα απέναντι στον έρωτα. Οταν η Στέλλα φεύγει για την επαρχία, αφού από κάπου πρέπει να κάνει την αρχή, ο Αντρέας αποφασίζει να οργώσει τα σκυλάδικα της Βόρειας Ελλάδας για να τη βρει και να τη φέρει πίσω, περιπλανώμενος στα μέρη της νυχτερινής διασκέδασης. Σύντομα η Στέλλα απογοητεύεται από τους ανθρώπους της νυχτερινής ζωής και επιστρέφει στον Αντρέα.

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved