Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Αυτό είναι το εντυπωσιακό φινάλε
Media

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Αυτό είναι το εντυπωσιακό φινάλε

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου μας χάρισαν την υπέροχη κωμωδία «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» με ταξικές αντιθέσεις, αποκαλύψεις σκανδάλων, κατεδάφιση των συγγενικών σχέσεων, κληρονομικές διεκδικήσεις και υπουργικές μίζες.

Τα ψέματα δημιουργούν πρόβλημα που πνίγουν τον Λυκούργο και την Πένη. Προβλήματα που έχουν να κάνουν άμεσα ή έμμεσα με το τεράστιο ψέμα που είχαν πει στην αρχή.

Ότι οι συμπέθεροί τους είναι οι Άγγλοι αριστοκράτες Ντόρτσεστερ και όχι δύο απλοί Αλβανοί οικονομικοί μετανάστες. Μετά από σπαζοκεφαλιά σχεδίων και συνωμοσιών, συνδυάζουν την απέλαση των συμπεθέρων και τον αποχαρακτηρισμό του οικοπέδου στην Γκουργκουτζέλα.

Με την αφόρητη πίεση της Λίζας να συντομεύσουν το γάμο και με την εξομολόγηση της Πωλίνας στην Πένη, ότι είναι ερωτευμένη με το λόρδο, η κατάσταση ξεφεύγει. Όλοι μπαίνουν σε μια φάση εξομολογήσεων αλλά και αλληλοεκβιασμών. Φυσικά, η λύση που θα δοθεί είναι μία και μοναδική! Να πουν όλοι την αλήθεια. Μια αλήθεια που οδηγεί προς ένα λυτρωτικό τέλος και ένα γάμο τρικούβερτο. Να μας ζήσουν και στα δικά τους οι ανύπαντροι!

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved