Άγριες μέλισσες: Mελίνα Λεφαντζή: «Η Ρένα δε θα παρακαλέσει για να την αγαπήσουν, ούτε θα απειλήσει»
Media

Άγριες μέλισσες: Mελίνα Λεφαντζή: «Η Ρένα δε θα παρακαλέσει για να την αγαπήσουν, ούτε θα απειλήσει»

Η Μελίνα Λεφαντζή υποδύεται τη Ρένα, μια από τις πλέον αμφιλεγόμενες ηρωίδες της φετινής σεζόν των «Άγριων Μελισσών».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το πώς προέκυψε η πρόταση, για την ηρωίδα της και για το αν θα παρακαλέσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει κοντά της.

Πώς προέκυψε η πρόταση για τη συμμετοχή σας στις «Άγριες μέλισσες»;

Η πρόταση για να μπω στο καστ της σειράς έγινε από την casting director Μιράντα Ρωνσταντή και το πράσινο φως για να γίνω τελικά η Ρένα Μόρτζου το έδωσε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χάριτος.

Η Ρένα, ως πρόσωπο, σας είναι οικεία;

Κάθε ρόλο τον αντιμετωπίζω κάνοντας γύρω του μια έρευνα συναισθηματική και αξιακή. Προσπαθώ, δηλαδή, να βρω ποια είναι τα κοινά μου σημεία μαζί του. Η Ρένα, λοιπόν, μου είναι οικεία γιατί έχει μεγάλη αγάπη για την οικογένεια, μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον πατέρα της, αλλά και βαθιά αγάπη για τη μητέρα της. Σε αυτό μοιάζουμε, αφού και εγώ λατρεύω τους γονείς μου, έχω πολύ καλή σχέση μαζί τους. Έχει επίσης μια επιμονή στη διεκδίκηση του Νικηφόρου που κατά κάποιον τρόπο μου αρέσει, γιατί βλέπω ότι αυτή η γυναίκα αγαπά πολύ και με την καρδιά της και έχει σίγουρα δυνατά συναισθήματα για αυτόν. Αυτό με κάνει να δικαιολογώ -και κάποιες πράξεις της, που δεν μπορώ να κατανοήσω -ως Μελίνα γιατί τις βρίσκω απόλυτες.

Γιατί δεν λέει να το βάλει κάτω η Ρένα και να καταλάβει ότι ο Νικηφόρος δεν μπορεί να βγάλει από την καρδιά του την Ασημίνα;

Πλέον χώρισε και το έχει συνειδητοποιήσει γιο, τα καλά. Απλά και ο Νικηφόρος της είπε και της έταξε πολλά, ως ρομαντικός άντρας και ποιητής, κι έπειτα της τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια. Η Ρένα είναι απόλυτη γιατί έχει τέτοια βιώματα μέσα στην οικογένεια της, βιώματα δύναμης. Μεγάλωσε με έναν ισχυρό, δυναμικό, οικονομικά εύρωστο πατέρα και διέθετε την άνεση ή τη δυνατότητα, θα έλεγε κανείς, να έχει ό,τι θελήσει στη ζωή της, κάτι που της έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Με αυτούς τους όρους, η Ρένα έχει γεννηθεί νικήτρια και πρωταγωνίστρια. Παράλληλα, ξέρει το μυστικό του Νικηφόρου, με την Ασημίνα, τη Δρόσω και το παιδί τους, τον Σέργιο. Όμως, δεν επιθυμεί να κάνει κακό στον Σέργιο για να εκδικηθεί τον Νικηφόρο. Και όσο ήταν μαζί με τον Νικηφόρο, ήταν ιδιαίτερα περιποιητική με τον μικρό, γιατί ήθελε να είναι και εκείνη καλά με τον πατέρα του.

Πώς μια κοπέλα με τις προδιαγραφές και το υπόβαθρο της Ρένας μπλέκει στην οικογένεια Σεβαστών και αρραβωνιάζεται ένα διαζευγμένο άντρα που έχει και παιδί; Θα μπορούσε να είχε όποιον θέλει...

Η Ρένα ερωτεύτηκε βαθιά και πολύ. Και η καρδιά δεν έχει λογική. Από την άλλη, αν ο Νικηφόρος δεν της έλεγε «εσένα θέλω και καμία άλλη», θα έκανε εκείνη τόσο μεγάλα όνειρα μαζί του; Η Ρένα δεν είναι κακομαθημένη, αλλά πικραμένη από αυτόν το χωρισμό. Ο Νικηφόρος της έταξε πολλά και τα πήρε πίσω. Δεν θέλει να τον εκδικηθεί που την απογοήτευσε, θυμωμένη είναι. Κοιτάξτε, δεν είναι λίγο να πεθαίνει ο πατέρας σου, να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, να πρέπει να στηρίξεις τη μάνα σου και ο αρραβωνιαστικός σου, στην πιο δύσκολη φάση της ζωής σου, να σε χωρίζει για την πρώην γυναίκα του. Έχει σημασία και η χρονική στιγμή που γίνονται όλα αυτά. Ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Ο Νικηφόρος αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι έκλεισε αυτός ο αρραβώνας και η Μυρσίνη έχασε την ιδανική νύφη που ονειρευόταν για το γιο της.

Δεν υπάρχει περίπτωση να παρακαλέσει τον Νικηφόρο να το ξανασκεφτεί;

Με τίποτα. Η Ρένα είναι υπερήφανη και αξιοπρεπής, δεν θα παρακαλέσει να την αγαπήσουν, ούτε θα απειλήσει. Για εμένα, είναι μια πολύ πικραμένη γυναίκα που ερωτεύτηκε παράφορα ένα ρομαντικό άντρα που έλεγε πάρα πολλά. Η Ρένα έμεινε ουδέτερη στο τρίγωνο Ασημίνα - Νικηφόρος - Δρόσω, το ξεπέρασε, είπε ότι αυτό αφορά το παρελθόν του άντρα της και το έκλεισε σε ένα κουτί, το διαχώρισε. Αυτή σκεφτόταν ότι θα δημιουργήσει μια οικογένεια μαζί του και ήθελε να δείξει καλή συμπεριφορά στον Σέργιο ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πατέρα του. Και η Ρένα είναι γέννημα-θρέμμα μιας κλειστής κοινωνίας, με αρχές. Πιστεύει στο θεσμό της οικογένειας. Επειδή κατάγομαι από τη Μάνη, ξέρω πώς είναι τα πράγματα στην επαρχία. Όλα συζητιούνται και ο καθένας ξέρει για τη ζωή του άλλου. Αυτά έχουν οι μικρές πόλεις, αλληλεγγύη και κουτσομπολιό. Η ζωή του καθενός μπαίνει στο στόχο και η προσωπική ζωή περιορίζεται. Έτσι σχολιάστηκε και ο χωρισμός της Ρένας και του Νικηφόρου, φέρνοντας τη σε δύσκολη θέση.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved