Σασμός: Mαθιός και Βασιλική ορίζουν το γάμο τους
Media

Σασμός: Mαθιός και Βασιλική ορίζουν το γάμο τους

Σασμός: Ο Αντώνης ανοίγει ξανά την υπόθεση του φόνου του Στεφανή και ο Μαθιός νιώθει πως το τέλος πλησιάζει.

Αποφασίζει να παντρευτεί άμεσα τη Βασιλική, ενώ ο Μανόλης βρίσκεται για άλλη μια φορά σε τεράστιο δίλημμα αν πρέπει να πει την αλήθεια.

Η εξομολόγηση του Αμερικάνου, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, σοκάρει. Πρώτος από όλους, ο Αντώνης υποψιαζόταν πως ο άνθρωπος αυτός δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονία του Στεφανή, όμως μέχρι τώρα τα χέρια του ήταν δεμένα. Πλέον, του δίνεται η ευκαιρία που έψαχνε να ανοίξει και πάλι το φάκελο και να ξεκινήσει μια νέα έρευνα προκειμένου να φέρει στη δικαιοσύνη τον άνθρωπο που έχει κινήσει τις υποψίες του, τον Μαθιό. Κι ο ίδιος ο Μαθιός, άλλωστε, ξέρει ότι η αποκάλυψη αυτή μπορεί να σημάνει την αρχή του τέλους. Προσπαθεί να το κρύψει, αλλά ξέρει καλά ότι τώρα πια έχει πολλούς λόγους για να φοβάται.

Τους τελευταίους μήνες έχει αποκτήσει όλα όσα ονειρευόταν στη ζωή του και, πάνω στη στιγμή της υπέρτατης ευτυχίας του, κινδυνεύουν να γκρεμιστούν τα πάντα. Η Καλλιόπη, η μόνη που ξέρει πώς ακριβώς νιώθει ο γιος της, προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη και να κλείσει τα μέτωπα που ανοίγονται γύρω της, όμως σύντομα διαπιστώνει πως αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Αυτήν τη φορά, ο Φραγκιαδάκης, που ζει τη δική του απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Μαρίνας, δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στην αλήθεια και να κλείσει οριστικά μια υπόθεση που προκάλεσε μόνο πόνο. Όταν τηλεφωνεί στη Βασιλική για να την καλέσει ξανά για κατάθεση, όλοι πια ξέρουν πως τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και πως ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά. Το χωριό όλο παρακολουθεί μουδιασμένο τις εξελίξεις, καθώς γίνεται παντού γνωστό πως ο αληθινός δολοφόνος του Στεφανή κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος.

Μετά από όλα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, πάνω που βρήκαν ξανά τις ισορροπίες τους, η Βασιλική και ο Νικηφόρος πρέπει να έρθουν για άλλη μια φορά αντιμέτωποι με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη στέκεται σαν βράχος δίπλα στο μεγάλο της γιο, που βλέπει το χειρότερο εφιάλτη του να παίρνει σάρκα και οστά και νιώθει ανήμπορος να τον σταματήσει. Ένας άλλος -αθέατος για πολλούς- πρωταγωνιστής του δράματος βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο άθελα του. Ο Μανόλης νιώθει το ίδιο δίλημμα να του περνά θηλιά στο λαιμό, όμως αυτήν τη φορά δεν είναι μόνος. Η Κλαίρη, που ξέρει τα πάντα, τον πιέζει να πει την αλήθεια, αλλά αυτή η πίεση μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα. Ο Μανόλης ξεσπά και οι δυο τους οδηγούνται από τη μια στιγμή στην άλλη στο χωρισμό.

Ο Αντώνης σίγουρος ότι πίσω από το φόνο του Στεφανή βρίσκεται ο Μαθιός, μοιράζεται τις υποψίες του με τον Γεράσιμο. Όμως αυτός καταδιώκεται από μια άλλη αλήθεια, την οποία κρατά για χρόνια ολόκληρα κρυφή. Το πάθος που νιώθει για τη Στέλλα και η επιθυμία του να χτίσει μια ζωή στο πλευρό της τον σπρώχνουν για πρώτη φορά να ανοιχτεί. Εκείνη, έξαλλη μαζί του μετά την επίσκεψη του στο μαγαζί του Αστέρη, δεν θέλει ούτε να τον δει. Ο Γεράσιμος, ωστόσο, επιμένει να της μιλήσει και της λέει τα πάντα για τον Καραπάνο και το γιο του. Ξαφνικά, μπροστά στα μάτια της ξεδιπλώνεται ένας τελείως διαφορετικός Γεράσιμος, ευάλωτος, με ευαισθησίες, που τη συγκινεί βαθιά. Τώρα, πρέπει να αποφασίσει αν θα πορευτεί μαζί του ή αν θα αφήσει τις διαφορές που αδιαμφισβήτητα έχουν να τους χωρίσουν για πάντα.

Την ίδια στιγμή, και ο Μαθιός βρίσκεται μπροστά σε μια εξίσου σημαντική και δύσκολη απόφαση. Στριμωγμένος όσο ποτέ, πρέπει να κάνει κάτι για να αλλάξει τη μοίρα του και προχωρά, χωρίς να ξέρει ότι ο Νικηφόρος έχει ήδη επισκεφθεί τον Αντώνη ψάχνοντας απαντήσεις για το δολοφόνο του πατέρα του. Ο Φραγκιαδάκης, που γνωρίζει καλύτερα από όλους πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες σε αυτή την υπόθεση, αποφεύγει να του δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση. Λίγο αργότερα, η είδηση πέφτει σαν βόμβα στο χωριό: Μαθιός και Βασιλική ορίζουν ημερομηνία για το γάμο τους και μοιράζονται τα ευχάριστα με όλους! Αντίθετη., ο Μανόλης υποφέρει μετά το χωρισμό του με την Κλαίρη και βασανίζεται αν όντως πήρε τη σωστή απόφαση να μη μιλήσει ούτε τώρα.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved