Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία ανακοινώνει στον Αποστόλη πως θα κρατήσει μόνη της το μωρό
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία ανακοινώνει στον Αποστόλη πως θα κρατήσει μόνη της το μωρό

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Η Γη της Ελιάς; 

Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα εμφανίζεται με σκοπό να απολογηθεί, αλλά η Βασιλική ξεσπάει πάνω του. Αυτή η επίσκεψη τη βάζει σε σκέψεις, καθώς συνειδητοποιεί πως ο Φίλιππος είναι συνυπεύθυνος, γιατί όφειλε να κοιτάξει πολύ προσεκτικά προτού διασχίσει τον δρόμο.

Ο Στάθης δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της κόρης του και η Εύα δείχνει κατανόηση. Η Ευτυχία ανακοινώνει στον Αποστόλη πως θα κρατήσει μόνη της το μωρό και δεν σκοπεύει να τον παντρευτεί. Η Άννα στηρίζει την απόφαση της φίλης της, κάνοντας τον Αποστόλη ακόμα πιο έξαλλο.

Η Αναστασία καταλαβαίνει πως η Αθηνά της «σερβίρει» το ένα ψέμα πίσω από το άλλο και έτσι αποφασίζει να το ψάξει. Ο Ισίδωρος γνωστοποιεί στην Αντιγόνη πως την αποκλήρωσε, αλλά εκείνη δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον γι’ αυτό. Η Ελένη κάνει μία ακόμα συνεδρία με τον Αλέξη, αλλά η συμπεριφορά του αρχίζει να την προβληματίζει.

Η Μυρτάλη και η Ισμήνη καλωσορίζουν στο εργαστήριο καλλυντικών, την Αλκμήνη (Αγγελική Κιντώνη), τη νέα χημικό. Η Βασιλική αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Φίλιππο για την κατάσταση της υγείας του μωρού.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά λέει για μία ακόμη φορά ψέματα στην Αναστασία ότι θα βρεθεί με την Μαργαρίτα, προκειμένου να συναντήσει τον Ιάκωβο. Όμως, η Αναστασία θα δει τη Μαργαρίτα έξω από το νοσοκομείο και θα καταλάβει το ψέμα της. Όλοι περιμένουν ένα καλό νέο για το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου, αλλά οι γιατροί παίρνουν μια απόφαση η οποία προκαλεί πανικό στη Βασιλική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved