Γλυκά Νερά: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου - Ψυχική οδύνη θα επικαλεστεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Media

Γλυκά Νερά: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου - Ψυχική οδύνη θα επικαλεστεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα ακούσει την ποινή που θα του επιβληθεί για τη δολοφονία της Καρολάιν και τη θανάτωση της Ρόξυ μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Με το ενδιαφέρον του να είναι στραμμένο στη συγχώρεση που αναζητά για την αποτρόπαια πράξη του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε πως «καταστράφηκαν τα πάντα» μετά από τη δολοφονία της συζύγου του στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Επί 10 ώρες, την περασμένη Πέμπτη, ο συζυγοκτόνος μίλησε για όλα ή σχεδόν για όλα, αφού ακόμα παραμένει μυστήριο το πως και γιατί λειτούργησε δολοφονικά εκείνη τη νύχτα…

Ο πιλότος μίλησε για τη γνωριμία του με την Καρολάιν, τη σχέση τους, το πόσο ερωτευμένοι ήταν, τον γάμο τους, τα ταξίδια τους, το μωρό τους… Ξετύλιξε τη ζωή τους καρέ καρέ επιμένοντας μάλιστα ότι δεν είχαν πρόβλημα.

Μόνο που η Καρολάιν στο ημερολόγιο της έγραφε ακριβώς το αντίθετο. Ότι καυγάδιζαν συχνά, ότι ήθελε να τον αφήσει.

Αναλυτικά, τη Δευτέρα στο δικαστήριο θα λάβει πρώτη το λόγο η εισαγγελέας, που θα ανακοινώσει την πρότασή της σχετικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον 34χρονο για τα όσα συνέβησαν πριν ένα χρόνο στα Γλυκά Νερά.

Στη συνέχεια, θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι της πολιτικής αγωγής, φιλοζωικές εταιρείες, αλλά και οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

Ακολούθως, το δικαστήριο θα αποσυρθεί για να αποφασίσει και θα επανέλθει –εντός της ημέρας – για την ανακοίνωση της ετυμηγορίας.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Mega Καλημέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved