Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Το παρασκήνιο της παρεξήγησης με τη Σίσσυ Χρηστίδου – «Καίει την εμφάνισή της»
Media

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Το παρασκήνιο της παρεξήγησης με τη Σίσσυ Χρηστίδου – «Καίει την εμφάνισή της»

Χαμός με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Καλημερίστηκε με τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά... εμφανίστηκε στην Ελένη Τσολάκη. Τι συνέβη;

Το σκηνικό αυτό συζητήθηκε στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Δευτέρας (16-05).

Σύμφωνα με την εκπομπή η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είχε «κλείσει» να βγει στο Open Weekend από την περασμένη Δευτέρα, την ίδια όμως στιγμή της έγινε πρόσκληση και από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Εκείνη, αποδέχτηκε την πρόσκληση και υποστήριξε πως τους ενημέρωσε για την προγραμματισμένη εμφάνισή της.

«Λάθος και της Αλεξάνδρας, που την αγαπώ και είναι φίλη μου. Όταν έχεις κανονίσει να βγει στο στούντιο της Τσολάκη και σε ζητάει η απέναντι εκπομπή, μπορείς να τους το πεις. Δεν είναι ωραίο. Θα βγει κάποιος ταυτόχρονα και στις δύο εκπομπές; Καίει την εμφάνισή της», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώ τόνισε πως η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου το έκανε όλο αυτό από την καλή της την καρδιά.

Από την πλευρά της Σίσσυς Χρηστίδου ειπώθηκε πως δεν την “έκλεισαν” τελευταία στιγμή, αντιθέτως την κάλεσαν ως κεντρική καλεσμένη λόγω Eurovision, εκείνη είπε «ναι» και όπως υποστήριξαν δεν τους ενημέρωσε πως ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

Να σας θυμίσουμε ότι η Σίσσυ εξήγησε ότι η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ακύρωσε την τηλεφωνική επικοινωνία, επειδή περίμενε... Συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε:

«Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν θέλει πια εμφανιστεί στην εκπομπή επειδή καθυστερήσαμε να τη βγάλουμε μας είπε. Επειδή πήγαμε σε διάλειμμα, θύμωσε. Της ζητούμε «συγγνώμη», αν την είχαμε πολλή ώρα να περιμένει.
Λυπάμαι αν για κάποιο λόγο τη στενοχωρήσαμε, δεν καθορίζουμε εμείς τη ροή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved