Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Μένιος μαθαίνει πως οι Αργυροί δεν είναι Αργυροί
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Μένιος μαθαίνει πως οι Αργυροί δεν είναι Αργυροί

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Παναγής με την Κατερίνα προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα εγκαίνια του «Τζουράσικ Παρκ». 

Ο Θοδωρής ξεμπροστιάζει την Αγγέλα στη Σύλβια για το πλαστό τεστ DNA. Ο Μένιος μαθαίνει πως οι Αργυροί δεν είναι Αργυροί και η Μάρμω αναστατωμένη συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο. Τι θα συμβεί όταν ο παπάς αποκαλύψει στους Πλατανιώτες ότι τόσο καιρό μένει στο χωριό τους μια οικογένεια… μαφιόζων; Οι Πλατανιώτες είναι σοκαρισμένοι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι Αργυροί τούς δούλεψαν κανονικότατα. Τι θα κάνουν ο Θοδωρής και η Κατερίνα όταν μάθουν πως ο Σάββας, εκτός από μαφιόζος, είναι και θείος τους; Ο Τζώρτζης είναι σίγουρος πια πως η Καρμέλα τον έχει δουλέψει… ψιλό γαζί και απαιτεί από την «κακιά μαφιόζα» να τον αφήσει να φύγει… Η Μάρμω αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα οι Πλατανιώτες να πάνε… Ιταλία, για να κλείσουν μια και καλή τους λογαριασμούς τους με την ιταλική μαφία.

Ο Κανέλλος συνασπίζεται με τον Χάρη, προκειμένου να φυγαδεύσουν την Αλίκη με ασφάλεια, όσο το δυνατόν πιο μακριά. Ο Ηλίας ζει τον έρωτά του με τη Φιλίτσα, ενώ ο Παναγής με την Κατερίνα προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα εγκαίνια του «Τζουράσικ Παρκ».

Ο Θοδωρής ξεμπροστιάζει την Αγγέλα στη Σύλβια για το πλαστό τεστ DNA και η Σύλβια γίνεται πυρ και μανία. Ο Μένιος μαθαίνει πως οι Αργυροί δεν είναι Αργυροί και η Μάρμω αναστατωμένη συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο.

Τι θα συμβεί όταν ο παπάς αποκαλύψει στους Πλατανιώτες ότι τόσο καιρό μένει στο χωριό τους μια οικογένεια… μαφιόζων; Ο Κανέλλος θα καταφέρει να περάσει χειροπέδες στην «αγαπημένη» του πεθερούλα ή άδικα προετοιμάζεται για τη σύλληψη της χρονιάς;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved