Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Θα καταφέρει η Βαλέρια να ξεφύγει από το άγρυπνο βλέμμα του παπά;
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Θα καταφέρει η Βαλέρια να ξεφύγει από το άγρυπνο βλέμμα του παπά;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Θοδωρής ξεμπροστιάζει την Αγγέλα στη Σύλβια για το πλαστό τεστ DNA. 

Ο Μένιος μαθαίνει πως οι Αργυροί δεν είναι Αργυροί και η Μάρμω αναστατωμένη συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο. Τι θα συμβεί όταν ο παπάς αποκαλύψει στους Πλατανιώτες ότι τόσο καιρό μένει στο χωριό τους μια οικογένεια… μαφιόζων; Οι Πλατανιώτες είναι σοκαρισμένοι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι Αργυροί τούς δούλεψαν κανονικότατα. Τι θα κάνουν ο Θοδωρής και η Κατερίνα όταν μάθουν πως ο Σάββας, εκτός από μαφιόζος, είναι και θείος τους; Ο Τζώρτζης είναι σίγουρος πια πως η Καρμέλα τον έχει δουλέψει… ψιλό γαζί και απαιτεί από την «κακιά μαφιόζα» να τον αφήσει να φύγει… Η Μάρμω αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα οι Πλατανιώτες να πάνε… Ιταλία, για να κλείσουν μια και καλή τους λογαριασμούς τους με την ιταλική μαφία.

Οι Πλατανιώτες είναι σοκαρισμένοι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι Αργυροί τούς δούλεψαν κανονικότατα. Η Μάρμω δεν επιτρέπει στον Κανέλλο να συλλάβει τον γιο του Βαγγέλα κι έτσι ο παπάς αναλαμβάνει να περάσει ένα «μαγικό» βράδυ με τους Ιταλούς μας, για να τους κάνει να μετανιώσουν την ώρα και τη στιγμή που τους είπαν ψέματα.

Η Σύλβια, πάλι, αναλαμβάνει να πείσει τον Θοδωρή ότι πρέπει να μείνει μακριά από την Αγγέλα, που τον εκμεταλλεύεται. Ο Τζώρτζης, κατόπιν… ανωρίμου σκέψεως, αποφασίζει να πείσει τα ξαδέρφια του να του γράψουν τα μερίδιά τους στην «Τρουφέξ».

Θα καταφέρει η Βαλέρια να ξεφύγει από το άγρυπνο βλέμμα του παπά μας και να το σκάσει; Τι θα κάνουν ο Θοδωρής και η Κατερίνα όταν μάθουν πως ο Σάββας, εκτός από μαφιόζος, είναι και θείος τους;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved