Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κατηγόρησε τον Φίλιππο και οι χρήστες του Twitter την «δίκασαν»!
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κατηγόρησε τον Φίλιππο και οι χρήστες του Twitter την «δίκασαν»!

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (17-5) η Βασιλική, μη μπορώντας να αντέξει όλα αυτά που συμβαίνουν, ξεκίνησε να κατηγορεί τον Φίλιππο ότι ευθύνεται και εκείνος για το ατύχημα. 

Οι εξελίξεις στη σειρά είναι δραματικές, με το μωρό του Φίλιππου και της Βασιλικής να δίνει μάχη για τη ζωή του, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στον δρόμο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (17-5) και ενώ ο Φίλιππος έχει συνέλθει, η Βασιλική, πηγαίνοντας στο δωμάτιο για να τον καληνυχτίσει, φάνηκε να είναι πολύ ψυχρή απέναντί του. Ο Φίλιππος μόλις της είπε ότι έχει πολλές τύψεις για το ατύχημα, η Βασιλική δεν μπορούσε να του πει ψέματα και του είπε ότι όσο υπεύθυνος ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, τόσο υπεύθυνος ήταν και εκείνος, μιας και δεν πρόσεξε την ώρα που πέρναγε τον δρόμο.

Οτιδήποτε και να της έλεγε ο Φίλιππος, εκείνη δεν άκουγε και μάλιστα του είπε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε ποτέ, αν ήταν εκείνη στη θέση του, μιας και προσέχει πάντα τον δρόμο, ακόμα και όταν δεν περνάει κανείς. Οι χρήστες του Twitter διαφώνησαν κάθετα με τη στάση της και τα σχόλιά τους ήταν ανάλογα, αποθεώνοντας τον Φίλιππο για την αγάπη που δείχνει σε εκείνη και το μωρό τους!

Δείτε τα σχετικά Tweets παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved