Survivor: Τους ξεμπρόστιασε ο Καραγκούνιας: «Είναι ένα τεράστιο θέατρο αυτό που παίζουν»
Media

Survivor: Τους ξεμπρόστιασε ο Καραγκούνιας: «Είναι ένα τεράστιο θέατρο αυτό που παίζουν»

Survivor: Μπορεί όλοι να μιλούν για έρωτα ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισηίδα ωστόσο ο Τάκης Καραγκούνιας διατηρεί τις επιφυλάξεις τους.

Όπως ο ίδιος είπε στην κάμερα, θεωρεί πως όλο αυτό είναι «το θέατρο που παίζουν αυτοί οι δυο συνάμα, γιατί για μένα είναι ένα τεράστιο θέατρο αυτό που παίζουν για να έχουν ακροαματικότητα και τηλεθέαση. Εγώ δε βλέπω κάποιον έρωτα», ενώ αποκάλυψε πως η παίκτρια είναι ερωτευμένη με τον πρώην της.

Συγκεκριμένα ο Τάκης Καραγκούνιας είπε:

«Όταν γύρισε η μπλε ομάδα από το έπαθλό της και συνομιλούσαν με κάποια άτομα από την ομάδα μας, άρχισε πάλι να παίζεται ένα θέατρο που αφορούσε τη Βρισιήδα. Θέλω να πω ότι αυτό το θέατρο του παραλόγου για να κάνουμε πλάκα και στον Μαρτίκα και με όλο αυτό το θέατρο που παίζουν αυτοί οι δυο συνάμα, γιατί για μένα είναι ένα τεράστιο θέατρο αυτό που παίζουν για να έχουν ακροαματικότητα και τηλεθέαση. Εγώ δε βλέπω κάποιον έρωτα»

«Δε βλέπω κάποια σχέση, δε βλέπω καν κάποιο φλερτ. Η Βρισηίδα είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι ποτέ με τον Σπύρο σοβαρά διότι, πριν δυο εβδομάδες μου είχε δηλώσει ότι είναι ερωτευμένη με τον πρώην της που είναι εκεί έξω και ότι θέλει να πάει να τα βρουν. Τώρα δε ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Μήπως αισθάνεται ότι φοβάται πως θα βγουν στον τάκο κι έχουν κάνει ένα σχέδιο πλατωνικού έρωτα;», αναρωτήθηκε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved