Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Η ψηφοφορία μετά τη νέα σύνθεση των ομάδων έφερε πρώτο υποψήφιο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Σχεδόν μονόδρομος ήταν η υποψηφιότητα για αποχώρηση μιας που από την κόκκινη ομάδα μόνο οι άνδρες θα μπορούσαν να ψηφιστούν. Αυτό γιατί ενεργοποιήθηκε ο κανόνας των δυο.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες τον νέο κανόνα που αυτόματα έβγαλε από το κάδρο της υποψηφιότητας προς αποχώρηση τα δυο κορίτσια της ομάδας.

«Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση, η οποία έχει να κάνει με την πορεία του παιχνιδιού και το καθορίζει σε μεγάλο βαθμό. Μιας και οι αριθμοί και των δυο ομάδων είναι αρκετά μικροί ενεργοποιείται ένας κανόνας, ο οποίος ισχύει σε όλα τα Survivor κι έχει να κάνει με τους άντρες και τις γυναίκες της κάθε ομάδες. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος… Από αυτή τη στιγμή λοιπόν ενεργοποιείται ο κανόνας των δυο. Τι σημαίνει αυτό; Από τη στιγμή που μια ομάδα έχει είτε δυο αγόρια είτε δυο κορίτσια, τότε αυτά τα άτομα δεν θα μπορούν να ψηφιστούν μέχρι ο αριθμός του αντίθετου φύλου να φτάσει κι αυτός τα δυο άτομα. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν η Στέλλα και η Μαίη δεν κινδυνεύουν με αποχώρηση. Δεν μπορούν να ψηφιστούν», ανακοίνωσε.

Έτσι λοιπόν η ήττα της κόκκινης έφερε τους παίκτες στις κάλπες με πρώτο υποψήφιο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Βέβαια ένα καβγαδάκι μετά την ψηφοφορία έγινε ως είθισται άλλωστε με τον Τάκη να βγαίνει εκτός εαυτού.

Σχετικά με το ειδύλλιο Μαρτίκα – Βρισηίδα, προχωράει με συνοπτικές διαδικασίες αφού και στο συμβούλιο παραδεχτήκαν πως ναι, κάτι «τρέχει» κάνοντας μάλιστα λόγο για… σχέση!

Ο Τάκης πάντως νωρίτερα «μίλησε» για θέατρο, αναφορικά με αυτό το… ζευγάρι

«Όταν γύρισε η μπλε ομάδα από το έπαθλό της και συνομιλούσαν με κάποια άτομα από την ομάδα μας, άρχισε πάλι να παίζεται ένα θέατρο που αφορούσε τη Βρισιήδα. Θέλω να πω ότι αυτό το θέατρο του παραλόγου για να κάνουμε πλάκα και στον Μαρτίκα και με όλο αυτό το θέατρο που παίζουν αυτοί οι δυο συνάμα, γιατί για μένα είναι ένα τεράστιο θέατρο αυτό που παίζουν για να έχουν ακροαματικότητα και τηλεθέαση. Εγώ δε βλέπω κάποιον έρωτα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved