Απόστολος Ρουβάς: Το πρώτο μήνυμα στο instagram μετά την αποχώρησή του από το survivor!
Media

Απόστολος Ρουβάς: Το πρώτο μήνυμα στο instagram μετά την αποχώρησή του από το survivor!

Το ταξίδι του στο survivor τελείωσε και ο Απόστολος Ρουβάς επέστρεψε στην Κέρκυρα και στην οικογένειά του που είχε πέντε μήνες να τη δει!

Το πρωί της Τετάρτης ο Απόστολος Ρουβάς προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, περιγράφοντας την εμπειρία που βίωσε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα ανήρτησε μία φωτογραφία του που απεικονίζεται να χαμογελά με την ψυχή του και έγραψε: «Αν η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο στάσεις, το Survivor για μένα ήταν ένας “σταθμός” γεμάτος εμπειρίες, όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Εκτός από παιχνίδι, ήταν η ευκαιρία να γνωρίσω ξεχωριστούς ανθρώπους, με τους οποίους θα μας δένει πάντα αυτό που μοιραστήκαμε εκεί, στην άλλη άκρη του κόσμου, όπου το μόνο πράγμα που είχαμε, ήταν ο ένας τον άλλον. Γύρισα στην οικογένεια μου, στη ζωή μου, γεμάτος από εικόνες, αναμνήσεις και βιώματα…. Και το ταξίδι συνεχίζεται!»!

https://www.instagram.com/p/CdsCPo0IUC7

Να σας θυμίσουμε ότι ο Απόστολος Ρουβάς μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ από το πρώτο του κιόλας επεισόδιο και συγκεκριμένα από τις 26 Δεκεμβρίου.

Κατάφερε να μείνει στον Άγιο Δομίνικο σχεδόν 20 εβδομάδες, λαμβάνοντας 3.500 ευρώ ανά εβδομάδα.

Έτσι, ο Απόστολος Ρουβάς, επιστρέφει στην Ελλάδα, έχοντας συγκεντρώσει περίπου 70.000 ευρώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved