Κι άλλο τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ- Εξετάζουν σοβαρά το «Lingo»
Media

Κι άλλο τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ- Εξετάζουν σοβαρά το «Lingo»

Σε… σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η επιλογή τηλεπαιχνιδιών για τα κανάλια ενόψει της νέας σεζόν, καθώς εμφανίζονται διαρκώς νέες προτάσεις.

Και δεύτερο τηλεπαιχνίδι φέρεται να εξετάζει η ΕΡΤ για το νέο της πρόγραμμα. Εκτός από τον «Αδύναμο κρίκο», η ΕΡΤ έχει στα χέρια της ένα ακόμα τηλεπαιχνίδι που συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να πάρει το «πράσινο φως».

Σύμφωνα με τη Real, πρόκειται για το «Lingo», ένα τηλεπαιχνίδι λέξεων που συνδυάζει το στοιχείο τύχης του bingo με το να μαντέψεις τις κρυμμένες λέξεις.

Το εν λόγω παιχνίδι ξεκίνησε στις ΗΠΑ το 1987, διεκόπη για μερικά χρόνια, ενώ το 2022 ανακοινώθηκε ανανεωμένη βερσιόν του με παρουσιαστή τον Ρου Πολ. Το «Lingo» αναβιώνει καθώς θυμίζει πολύ το «Wordle», το διαδικτυακό παιχνίδι-σταυρόλεξο που εξελίσσεται σε μανία.

Η ΕΡΤ οδεύει προς τρία τηλεπαιχνίδια, καθώς είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει το «Δες και βρες» με τον Νίκο Κουρή, σε τελική φάση βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για τον «Πιο αδύναμο κρίκο» με τον Τάσο Τρύφωνος, ενώ τώρα στο κάδρο μπαίνει και το «Lingo».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved